Xtorm SolarBooster zonnepaneel laadt twee iPhones tegelijk op

Xtorm brengt de Solarbooster zonnepaneel uit, die je aan tent of fiets kunt vastmaken en twee smartphones tegelijk oplaadt.

xtorm-detailAls je komende zomer gaat kamperen of naar een muziekfestival gaat zit je met één groot probleem: je iPhone opladen kan niet overal. Laat staan dat je ook nog een iPhone én een iPad wilt opladen. Een iPhone-hoesje met zonnecellen schiet al snel te kort. De Nederlandse fabrikant Xtorm denkt de oplossing te hebben gevonden met een hoog rendement-zonnecellenpaneel van 11 Watt, die je kunt vastmaken aan een rugzak, tent of fiets: de SolarBooster. Wanneer je het zonnepaneel niet gebruikt, vouw je het op. De output van de SolarBooster is 2 Ampere, genoeg om twee iPhones of een iPhone en een tablet gelijktijdig op te laden.


Een gemiddelde smartphone is in 2,5 uur volledig opgeladen en daarna kun je meteen doorgaan met het opladen van eventuele reservebatterijen, zodat je ook op regenachtige dagen nog wat oplaadpower achter de hand hebt. Zo kun je een hele vakantie doorbrengen zonder ooit een stopcontact nodig te hebben.

Lees ook: Op vakantie met iPhone en iPad.

De SolarBooster meet 16 x 26 x 3 cm en weegt 600 gram en is dus nog goed weg te stoppen in tas of rugzak. Het paneel kost €89. Voor wie zonder stopcontact wil opladen is er trouwens nog een ander alternatief: opladen via je campingkookpot. Maar dan moet je iPhone-batterij wel net leeg zijn op het moment dat je wilt gaan koken.

Meer info: Xtorm Solarbooster (€89)

xtorm-lader

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.