Download deze WWDC 2017 wallpapers voor je iPhone, iPad en Mac

· Benjamin Kuijten

WWDC 2017 achtergrond voor iPhone.
Gisteren kondigde Apple, geheel onverwacht, de datum van de WWDC 2017 aan. Behalve de datum heeft Apple ook haar nieuwe WWDC-website online gezet in bijbehorend thema, passend bij de uitnodiging. Mocht je erg gecharmeerd zijn van de aparte stijl van deze uitnodiging, dan hebben wij allerlei achtergronden voor je op een rij gezet. De WWDC 2017 wallpapers zijn er voor allerlei verschillende toestellen.

WWDC 2017 wallpapers

Normaal gesproken kondigt Apple ergens in april de WWDC-datum aan, maar dit jaar zijn ze er een stuk eerder bij. Dit jaar vindt de WWDC plaats van 5 tot en met 9 juni 2017 in San Jose. De uitnodiging is deze keer iets anders dan we van Apple gewend zijn, maar zorgde alsnog voor de nodige inspiratie wat betreft hints van eventuele aankondigingen. Wij hebben de uitnodiging van WWDC 2017 binnenstebuiten gekeerd en mogelijke hints in een apart artikel op een rij gezet.

BEKIJK OOK
16-2 · Apple heeft de uitnodiging van WWDC 2017 de deur uit gedaan, dus wij hebben hem eens nader bekeken en geprobeerd om allerlei hints te ontdekken. Van een donkere stand in iOS tot meer functies voor de Apple Pencil, alles is mogelijk.
34 20

Van de uitnodiging zijn al allerlei achtergronden gemaakt, beschikbaar voor verschillende toestellen. De achtergronden van de WWDC 2017-uitnodiging zijn beschikbaar voor iPhone, iPad en Mac, geheel in de stijl die Apple gebruikt heeft. Je vindt op de achtergronden dan ook de poppetjes die ook op de uitnodiging staan, al dan niet met WWDC-logo. Wil je weten hoe je een achtergrond in moet stellen op iPhone, iPad en Mac, lees dan onderstaande tip. Om de achtergronden te downloaden, tik je eerst op de linkjes onder de afbeelding. Hou daarna de afbeelding ingedrukt en kies voor Bewaar afbeelding. Op de Mac gebruik je de rechter muisknop.

BEKIJK OOK
Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.
4

Wallpaper met Apple-logo
WWDC 2017 wallpaper zwart, klein. WWDC 2017 wallpaper wit, klein.

Download:

Via: Birchtree

Wallpaper rondom Apple-logo
WWDC 2017 wallpaper Mac in het wit.

Download:

Via: iOSHacker

Wallpaper met WWDC-logo
WWDC 2017-achtergrond voor iPhone met logo.

Download:

Via: @sweetdev168

BEKIJK OOK
WWDC is Apple's jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie in juni. Welke aankondigingen kunnen we verwachten, op welke datum valt de keynote dit jaar en wat weten we al over dit belangrijke evenement? Je leest het in ons dossier WWDC 2017!
4

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Benjamin maakt sinds september 2015 deel uit van de iCulture-redactie. Zijn nieuwste aanwinst is zijn 9,7-inch iPad Pro, maar hij is ook erg blij met zijn CarPlay-radio en AirPods. Naast Apple is Benjamin ook een liefhebber van Nintendo-games.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?
Meld het ons via het speciale contactformulier!