Download deze WWDC 2017 wallpapers voor je iPhone, iPad en Mac

De WWDC 2017-uitnodiging heeft dit jaar weer een geheel andere stijl. Ben je hiervan gecharmeerd, dan hebben we mooie achtergronden voor je verzameld. Geschikt voor iPhone, iPad en Mac.

WWDC 2017 achtergrond voor iPhone.
Gisteren kondigde Apple, geheel onverwacht, de datum van de WWDC 2017 aan. Behalve de datum heeft Apple ook haar nieuwe WWDC-website online gezet in bijbehorend thema, passend bij de uitnodiging. Mocht je erg gecharmeerd zijn van de aparte stijl van deze uitnodiging, dan hebben wij allerlei achtergronden voor je op een rij gezet. De WWDC 2017 wallpapers zijn er voor allerlei verschillende toestellen.

WWDC 2017 wallpapers

Normaal gesproken kondigt Apple ergens in april de WWDC-datum aan, maar dit jaar zijn ze er een stuk eerder bij. Dit jaar vindt de WWDC plaats van 5 tot en met 9 juni 2017 in San Jose. De uitnodiging is deze keer iets anders dan we van Apple gewend zijn, maar zorgde alsnog voor de nodige inspiratie wat betreft hints van eventuele aankondigingen. Wij hebben de uitnodiging van WWDC 2017 binnenstebuiten gekeerd en mogelijke hints in een apart artikel op een rij gezet.

Bekijk ook

Deze hints vind je in de uitnodiging van WWDC 2017

Apple heeft de uitnodiging van WWDC 2017 de deur uit gedaan, dus wij hebben hem eens nader bekeken en geprobeerd om allerlei hints te ontdekken. Van een donkere stand in iOS tot meer functies voor de Apple Pencil, alles is mogelijk.

Van de uitnodiging zijn al allerlei achtergronden gemaakt, beschikbaar voor verschillende toestellen. De achtergronden van de WWDC 2017-uitnodiging zijn beschikbaar voor iPhone, iPad en Mac, geheel in de stijl die Apple gebruikt heeft. Je vindt op de achtergronden dan ook de poppetjes die ook op de uitnodiging staan, al dan niet met WWDC-logo. Wil je weten hoe je een achtergrond in moet stellen op iPhone, iPad en Mac, lees dan onderstaande tip. Om de achtergronden te downloaden, tik je eerst op de linkjes onder de afbeelding. Hou daarna de afbeelding ingedrukt en kies voor Bewaar afbeelding. Op de Mac gebruik je de rechter muisknop.

Bekijk ook

Zo kun je een andere iPhone wallpaper instellen

Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.

Wallpaper met Apple-logo
WWDC 2017 wallpaper zwart, klein. WWDC 2017 wallpaper wit, klein.

Download:

Via: Birchtree

Wallpaper rondom Apple-logo
WWDC 2017 wallpaper Mac in het wit.

Download:

Via: iOSHacker

Wallpaper met WWDC-logo
WWDC 2017-achtergrond voor iPhone met logo.

Download:

Via: @sweetdev168

https://www.iculture.nl/uitleg/wwdc/wwdc-2017/

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.