Versier je Apple Watch met de bandjes van WRBLS

WRBLS probeert op Kickstarter geld in te zamelen voor een collectie originele Apple Watch-bandjes. De horlogebandjes zijn gemaakt van siliconen en zijn versierd met allerlei leuke patronen.

WRBLS bandje

Rood, groen, blauw, zwart: de siliconen Apple Watch-bandjes zijn er in allerlei kleuren maar echt creatief zouden we ze niet willen noemen. WRBLS bewijst op Kickstarter dat het ook anders kan. Deze siliconen bandjes voor de Apple Watch zijn versierd met allerlei patronen en meerdere kleuren, die ook nog eens betaalbaar zijn.


Om de collectie overzichtelijk te houden, heeft WRBLS de beschikbare bandjes opgedeeld in de categorieën Urban Stylers, Business Casual en Sporty. Urban Stylers zijn bedoeld voor Apple Watch-eigenaren die hip willen zijn, terwijl die van Business Casual een stuk minder opvallend zijn. De Sporty-bandjes sluiten tot slot het beste aan bij felgekleurde sportkleding.

Bekijk ook

Prime: stalen Apple Watch-band met verwisselbare batterijen

De Prime is een stalen Apple Watch-band met twee verwisselbare batterijen. Omdat deze batterijen op de verborgen poort van de Apple Watch aansluiten, kun je het horloge opladen terwijl je hem draagt.

De bandjes van WRBLS lijken veel op die van Apple zelf.

WRBLS lijken veel op Apple’s eigen bandjes

Volgens WRBLS zijn de bandjes gemaakt van siliconen, die water en zweet afstoten en ook tegen scheurtjes kunnen en niet verkleuren in het zonlicht. Het sluitmechanisme is identiek aan dat van Apple’s Apple Watch-bandjes. Sterker nog, als we de foto’s van de WRBLS bekijken zijn ze op het patroon na haast identiek aan Apple’s Sport-bandjes.

http://kck.st/1Sg2rvr

Voor Apple’s officiële siliconen Watch-bandjes ben je per stuk €59,- kwijt, wat de Kickstarterprijs van WRBLS een stuk aantrekkelijker maakt. Zo kun je al een exemplaar bestellen vanaf €30,-, al zijn er verschillende prijscategorieën om de crowdfundingcampagne te steunen. Houd nog wel even rekening met de verzendkosten €4,-. WRBLS hoopt op Kickstarter €35.000 op te halen, en heeft met nog 28 dagen te gaan al meer dan zesduizend euro opgehaald.

https://www.iculture.nl/horlogebandjes/

WRBLS siliconen bandjes voor de Apple Watch.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.