World Wide Jailbreak Conference op 29 september in San Francisco

(Laatst bijgewerkt: ) · Paul Pols

World Wide Jailbreak Convention (WWJC)Op 29 september zal in het South San Francisco Conference Center de World Wide Jailbreak Conference (WWJC) plaatsvinden. Het evenement dat ook wel bekend staat als JailbreakCon is een vervolg op MyGreatFest dat in september 2011 in Londen plaatsvond. De sprekers zijn onder andere Saurik van Cydia, het Chronic Dev Team van de Corona en Absinthe jailbreaks, NitoTV van de Apple TV jailbreaks en iH8sn0w van sn0wbreeze.

Naast de hackers die de jailbreaks verzorgen zullen er tijdens JailbreakCon ook diverse ontwikkelaars spreken en/of workshops verzorgen, zoals Ryan Petrich (van Activator, RetinaPad en Display Recorder), Dustin Howett (van CyDelete en Widge), Carsten Heinelt (van iFile) en Aaron Ash (van Barrel en multifl0w). De prijzen voor de kaartjes van JailbreakCon zijn inmiddels ook bekend en variëren van $65 voor toegang voor early birds tot $175 voor een VIP-kaart tegen normaal tarief. Het evenement zal van 9 uur ’s morgens tot circa 7 uur ’s avonds duren. In 2011 was iPhoneclub bij het eerdere MyGreatFest evenement aanwezig, waar de jailbreak van iOS 5 werd aangekondigd. Van MyGreatFest publiceerden we destijds een uitgebreid verslag en exclusieve interviews met Saurik en het Chronic Dev Team.

Meer informatie over de World Wide Jailbreak Conference is te vinden op de website JailbreakCon.com.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Paul Pols is onze editor en schrijver op het gebied van beveiliging. Zijn interesse voor techniek en het 'hacken' daarvan begon al vroeg. Paul ziet het jailbreaken van iPhones, iPods touch en iPads als het recht van iedere gebruiker. In het dagelijks leven is Paul werkzaam als IT Security Expert bij Fox-IT en voert in dat kader onder andere penetratietesten uit op iOS apps en devices.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.