Witte iPhone 4 krijgt eigen schapruimte bij Best Buy

· Gonny van der Zwaag

best buy iphone witWinkelketen Best Buy gelooft nog steeds in de witte iPhone en heeft er zelfs schapruimte voor gereserveerd. Engadget kreeg een foto in handen, die gemaakt was in een Best Buy-winkel in Houston. Volgens het productkaartje gaat de witte iPhone 4 $599,99 kosten zonder abonnement. Het gaat daarbij om de GSM-versie, met een prijs die gelijk is aan de zwarte versie.

De afgelopen tijd is de witte iPhone opeens weer in het nieuws: er waren geruchten dat de problemen met lichtlekkage waren opgelost door gebruik van een nieuw type verf uit Japan. Ook waren er diverse operators die de witte iPhone 4 alvast in hun systemen hadden gezet. Expansys is zelfs al begonnen met het verzamelen van pre-orders.

Meer info: Engadget

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.