Win een 2TB LaCie Porsche Design harddisk! #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag de LaCie Porsche Design harddisk met 2TB opslag weg tijdens de #10jaariCulture winactie. Maak jij kans op die mooie prijs?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture winactie: LaCie 2TB Porsche Design hdd

We gaan in onze #10jaariCulture winactie vandaag meteen door met de volgende prijs: een prachtige LaCie Porsche Design harddisk met een opslagcapaciteit van 2 terabyte. Deze harddisk heeft een adviesprijs van €145 en is beschikbaar gesteld door LaCie, het Franse bedrijf dat al eerder bekende designers zoals Philippe Starck en Neil Poulton inschakelde. Voor deze fraaie aluminium harddisk werkten ze samen met Porsche Design. LaCie is het premium merk van hardeschijffabrikant Seagate.


Deze LaCie Porsche USB-C 2TB harddisk past qua design mooi bij een MacBook: dezelfde luxe afwerking en een juweeltje om op je bureau te hebben. De harddisk heeft een USB-C-aansluiting en is dus ook geschikt voor de nieuwste MacBooks die hier gebruik van maken. Nu Apple zelf geen Time Capsules meer lijkt te maken is dit een goed alternatief, zeker omdat het naadloos samenwerkt met Apple’s Time Machine. Als je wilt kun je ook LaCie’s eigen software gebruiken, zoals de Backup Assistant met Genie Timeline. Ben je Windows-gebruiker? Geen nood, deze harddisk werkt zowel met Windows als macOS: je kunt in de LaCie Setup instellen hoeveel GB je voor macOS wilt kunnen gebruiken en hoeveel voor Windows.

We mogen namens LaCie de 2TB LaCie Porsche Design USB-C weggeven. In de verpakking vind je de harddisk, een USB-kabel en gebruikershandleiding.

LaCie 2TB Porsche Design mobile hdd

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.