Vrouw verwacht iPad onder kerstboom, krijgt trouwring

· Bastiaan Vroegop

iPad trouwdoos 1Toen de vriendin van Reddit-gebruiker rad_rob een rechthoekige doos onder de kerstboom zag liggen, ging ze er van uit dat dit de eerder beloofde iPad zou zijn. Dat leek ook even het geval toen ze Apple’s officiële doos in het pakpapier aantrof, maar niks bleek minder waar: eenmaal uitgepakt zat er in de doos niet een iPad, maar een aluminium plaat. Op deze plaat stond rad_rob’s aanzoek gegraveerd, met in het midden een houder voor een ring.

Rad_rob legt in zijn bericht uit hoe hij het aluminium huwelijksaanzoek heeft gemaakt, gepaard met een aantal foto’s. Later zei de knutselaar zijn vriendin alsnog een iPad te hebben gegeven. Het aanzoek ging volgens Rob als volgt:

Iedereen wist al van mijn plan, dus ze stonden er allemaal op dat zij mijn cadeau als eerste uitpakte. Ze opende hem en was ontzettend enthousiast omdat ze een iPad had gekregen. Ze besloot dat ze hem meteen wilde gebruiken en begon de doos open te maken. Ik had een paar plastic stickers op de doos geplakt, omdat ik hem niet meer in verpakkingsfolie kon wikkelen. Terwijl ik haar hielp om deze stickers los te maken ging ik op een knie zitten. […] Ik weet dat ik een beetje huilde, en nadat zij de doos opende begon zij ook. Ze zei meteen ja.

Via The Next Web.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.