Vodafone UK noemt witte 16GB en 32GB iPhone 5 op website

· Gonny van der Zwaag

vodafone-sure-signalVodafone verkoopt in het Verenigd Koninkrijk de Sure Signal, een apparaatje van £50. Je kunt er je 3G-verbinding mee verbeteren op plekken met slechte ontvangst. Het femtocell-achtige apparaatje is niet zo interessant, maar wel de apparaten die Vodafone ermee ondersteunt. Tussen de witte en zwarte iPhone 4 heeft de operator ook alvast de witte iPhone 5 opgenomen, in twee varianten: 16GB en 32GB.

Geruchtensites zoals AppleInsider denken dat het een aanwijzing is dat Apple de iPhone 5 opnieuw in een capaciteit van 16GB en 32GB zal aanbieden. Al houden ze de mogelijkheid van een typefout of een ‘domme’ aanname ook nog open. Een typefout is echter niet zo waarschijnlijk, aangezien de iPhone 4, iPhone 3GS en iPhone 3G ook gewoon worden genoemd. En voor wie zich zorgen maakt dat we straks allemaal met een wit model rondlopen: gelukkig staat de zwarte variant van de iPhone 5 er ook gewoon tussen. Vodafone heeft de toestelnamen inmiddels snel weggehaald, maar een screenshot hieronder maakt duidelijk dat ze er wel degelijk stonden:

vodafone-iphone-5

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.