Reacties voor: Video: iOS 5 even snel op iPhone 3GS en iPhone 4

De nieuwe versie van de firmware iOS 5 is ongeveer even snel op de iPhone 4 als op de iPhone 3GS. Dat demonstreert een video waarin enkele basishandelingen worden uitgevoerd.
Lees het complete artikel → Video: iOS 5 even snel op iPhone 3GS en iPhone 4
Bart Breij -

Reacties: 28 reacties

  1. Dit duurt te lang! ik wil iOS 5 nu hebben!!

  2. Wow, dat ziet er zeker goed uit.

    Nog een reden om te wachten op de iphone 5 of 4S of hoe ze hem ook gaan noemen.

  3. Geen koppeling naar youtube

  4. Persoonlijk zie ik liever een vergelijking tussen een 3GS draaiend op iOS 4 en een 3GS draaiend op iOS 5. Volgens mij kun je dan pas vaststellen of iOS 5 op een 3GS zorgt voor een trager werkend systeem. Dit filmpje zegt mij niet zoveel. Ik vind het appels met peren vergelijken.

  5. Ik vind die verandering van het iPod icoontje naar een aparte voor video en music maar niets. Maar dat is maar een klein detail. Apple heeft een groot aantal zaken verbeterd die naar mijn mening moesten worden verbeterd. Ik hoop wel dat de iPhone 4S/5 snel wordt uitgebracht. Anders koop ik in september de 4 want anders kan ik mijn Abbott niet verlengen.

  6. Bart, heb je enig idee hoe iOS 5 op de iPad 1 draait?

    Ik baalde flink toen bleek dat mijn iPhone 3G nauwelijks met iOS 4 overweg kon en vrees dat straks hetzelfde met mijn iPad gebeurt…

  7. Vraag is alleen: wordt de 3GS sneller of de 4 trager?

  8. Moet zeggen dat mijn 3gs toch beduidend trager is dan die uit het filmpje. De camera opstarten bv. Bij de eerste opstart duurt dat 5 à 7 sec. Bij de volgende opstarten beduidend sneller. Zou zoiets niet van toepassing kunnen zijn in filmpje hierboven?

  9. Fijn, had ik dus net zo goed een 3gs kunnen kopen. de iPhone 4 is 300 euro duurder en je hebt binnenkort geen verschil meer. sterker nog, in dit filmpje is de 3gs in de meeste gevallen sneller.

  10. Origineel geplaatst door HIphone
    Vraag is alleen: wordt de 3GS sneller of de 4 trager?

    Lol idd, de 3Gs leek wel sneller te zijn dan de 4. Alleen websites openen met de 4 gaat uiteraard weer sneller dan de 3Gs.

  11. ziet er goed uit, alleen jammer van dat herhalende irritante liedje 😛

  12. @franky: Geef hierbij aub even aan of je ook ios 5 draait of niet.

  13. de 3Gs heeft beduidend minder geheugen in gebruik. Als de 3 afsluit duur het enkele seconden, als de 4 afsluit duurt het 4x zo lang. Die 3gs staat gewoon helemaal leeg.

  14. ik heb iOS 5 op mijn iPad 1G en het werkt prima, net zo snel als 4.x

  15. Waarom zijn de video en muziek icoontje apart en niet als iPod

  16. Netjes van Apple! Ondanks de hardware verschillen.

  17. (Red.) Verzoeken voor UDID-registratie en/of plaatsen/vragen van links naar beta-firmware zijn niet toegestaan op onze websites.

  18. Wel heb ik opgemerkt dat iOS 5 op mijn 4G er voor zorgt dat de accu sneller leeg is. En het is zeker niet zo dat bijvoorbeeld foto’s maken nu sneller gaat. Integendeel.
    Als de de bugs er uit zijn dan wordt iOS 5 wel een fraaie release (upgrade t.o.v. 4).

  19. Van welke app is dat berichtje wat in het begin van de film op de homescreen komt bovenin en weer verdwijnt? (notificatiemelding)

  20. @wB: wat dacht je van de hele bijzondere speciale exclusieve app genaamd……(tromgeroffel)…… Berichten! Aka sms… En of je soms bedoeld of dat een imessage was, dat zit in de normale sms applicatie ingebouwd. Mocht de contact persoon in iOS 5 gebruiker zijn dan word het “versturen” knopje blauw en de tekst balonnen van jou verstuurde berichten zijn ook blauw (normaal is het knopje en tekstbalon groen) Zo kun je het uit elkaar halen, dit was dus een normaal smsje, te zien aan het groene knopje

  21. @ @: Kijk eens vanaf 1.09 tot 1.18 in de bovenstaande film. Die notificatie bedoel ik! Is dat ergens te downloaden via Jailbreak of zit het in de IOS5 alleen? (ik zie toch een Iphone 3G liggen)

  22. Origineel geplaatst door wB
    @ @Gé: Kijk eens vanaf 1.09 tot 1.18 in de bovenstaande film. Die notificatie bedoel ik! Is dat ergens te downloaden via Jailbreak of zit het in de IOS5 alleen? (ik zie toch een Iphone 3G liggen)

    Beide telefoons draaien op IOS 5, die nu dus enkel uit is voor ontwikkelaars als beta versie.

    Het is dus ook een nieuwe optie in IOS 5, nieuwe vorm van notificaties.

    Zal best binnenkort als jailbreak add-on komen voor IOS 4.x

  23. Mij vielen twee dingen op:
    – Allereerst het muziek icoontje van de iPod Touch, waarom heeft Apple die weer gebruikt, ik vond het icoontje met de iPod veel mooier..
    – Daarnaast viel mij op dat in het begin van het filmpje(0:56) het scherm van de iPhone 4 veel geler was, weet iemand hoe dit komt, ik heb hier namelijk zelf ook last van..

  24. Die notifications kan je downloaden in cydia. Notify me van Peter Hajas. In mijn ogen is dat precies hetzelfde als het systeem in ios 5

  25. @DennisU: Laatste ios 4 update.

  26. Vind je het gek dat alles binnen een seconde opent, het stond allemaal al aan.. Hij had eerst ff een leeg multitaskbalkje mogen laten zien om mij te overtuigen.

  27. Niet zo gek dat de 4 sneller is met het laden van de website. Hij heeft namelijk Wi-Fi 802.11b/g/n en de 3GS Wi-Fi 802.11b/g.

  28. Origineel geplaatst door Keetveter
    Niet zo gek dat de 4 sneller is met het laden van de website. Hij heeft namelijk Wi-Fi 802.11b/g/n en de 3GS Wi-Fi 802.11b/g.

    En een snellere processor!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.