iWork-updates voor iOS en OS X lossen Office-bugs en meer op

De iWork-apps voor iOS en OS X hebben allemaal een update gekregen. De updates voor Pages, Numbers en Keynote focussen zich op problemen met Microsoft Office.

iWork en iLife apps gratis downloaden iOS en Mac

De volledige iWork-suite voor iOS en OS X is vandaag voorzien van een update. Deze updates introduceren geen nieuwe functies, maar zorgen ervoor dat onder andere de problemen met het openen van Microsoft Office-documenten worden opgelost.


Naast algemene prestatieverbeteringen is er in de updates van Pages, Numbers en Keynote speciaal aandacht voor Microsoft Office. Een bug zorgde er namelijk voor dat Word-documenten soms niet geopend konden worden in Pages, en openden Excel-bestanden niet in Numbers.

Andere bugfixes en prestatieverbeteringen

Ook is de Keynote-bug opgelost waardoor links op dia’s niet werkten, en kun je presentaties nu weer probleemloos als afbeeldingen exporteren. Pages lost daarnaast een bug op waardoor je soms definities van woorden in lijsten niet op kon zoeken.

De updates voor de iWork-apps zijn per direct beschikbaar in de iOS- en OS X-App Store. De vorige grote update voor deze apps maakte iWork klaar voor iOS 9.

Bekijk ook

Apple past iWork-apps aan voor iOS 9 en El Capitan

Apple heeft de iWork-apps voor iOS en OS X aangepast, met onder andere 3D Touch, splitscreen, Force Touch en ondersteuning voor iWork 2006 en 2008.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.