Unofficial iPhone SDK Feedback Project gaat van start

· Gonny van der Zwaag

iphone sdk feedbackOntwikkelaars die problemen hebben met de iPhone SDK kunnen dat melden bij Apple, maar dat proces is niet transparant: ze kunnen niet zien of er andere ontwikkelaars zijn die met hetzelfde probleem zitten. Dan Grigsby is daarom begonnen met het Unofficial iPhone SDK Feedback Project. Het is de bedoeling dat de community van iPhone-ontwikkelaars hun zegje kunnen doen over problemen waar ze tegenaan lopen. Het idee is, dat als er maar genoeg mensen zijn die over een bepaalde issue klagen, dat Apple wel naar ze moet luisteren.

Ontwikkelaars kunnen op de website die Grigsby heeft opgericht stemmen welke onderwerpen belangrijk zijn. Iedereen kan een klacht indienen en de community bepaalt welke belangrijk zijn. Mensen kunnen maar een beperkt aantal stemmen uitbrengen, zodat ze keuzes moeten maken voor de issues die echt belangrijk zijn. Maar zou het helpen?

Meer info op het blog van Grigsby.
Stemmen kan hier: Unofficial iPhone SDK Feedback Project

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.