Undercover Tablet Sleeve: verstop je iPad in een bruine envelop

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

Undercover Tablet SleeveVerberg je je iPad liever voor potentiële dieven, dan kun je hem in de Undercover Tablet Sleeve stoppen. Deze hoes lijkt van buiten op een bruine envelop, maar heeft aan de binnenkant een schuim-beschermlaag die een potentiële val kan opvangen. Het is nog wel de vraag of geïnteresseerden misschien beter af zijn door hun eigen envelopcase te maken: de Undercover Tablet Sleeve wordt verkocht voor 22 dollar en daar komt voor Europese klanten nog eens ruim 22 dollar invoerbelasting en 17 dollar aan verzendkosten bovenop. Hierdoor betaal je in totaal ruim 60 dollar.

De Undercover Tablet Sleeve is bestand tegen waterspetters en scheuren. Je kunt hem dichtmaken met een strip klittenband. De envelop is groot genoeg om een grote iPad te bevatten, maar wij vermoeden dat een iPad mini er ook gewoon in kan. Die zit dan wel minder stevig.

Wil je liever niet teveel in de kosten gejaagd worden maar ook niet knutselen, dan heeft de Britse webshop Firebox ook een alternatief voor ongeveer 20 euro. Hierbij betaal je een kleine 5 euro aan verzendkosten.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.