Ook Tweetbot nu volledig over op hartjes

Tweetbot heeft updates gekregen op de Mac, iPhone en iPad. Niet alleen worden de sterretjes vervangen door hartjes, maar worden er ook wat vervelende bugs opgelost.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Tweetoot 4 voor iPhone en iPad.

Twitter besloot in november 2015 alle sterretjes te vervangen door hartjes, waardoor Favoriet wijzigde in Vind ik leuk. Werk aan de winkel voor ontwikkelaars van alternatieve Twitter-apps dus, zoals Tweetdeck en ook Tweetbot. Een update voor Tweetbot/iOS en Tweetbot/OS X (eerder deze week) verandert nu alle sterretjes in hartjes, en voert daarnaast ook wat kleine verbeteringen door.


Naast het vervangen van de sterretjes is in versie 4.2.2 op iPhone en iPad de bug opgelost die ervoor zorgde dat je geblokkeerde gebruikers soms niet kon ‘unblocken’. Daarnaast zal Tweetbot niet meer vertragen als je veel priveberichten tegelijk ontvangt.

Bekijk ook

Twitter vervangt favorieten door likes: sterretjes worden hartjes

Twitter heeft haar favorieten-functie veranderd in een like-functie. De gele sterretjes moeten daarmee plaats maken voor rode hartjes. Ook in andere apps van Twitter is dit doorgevoerd.

Tweetbot-update voor Mac en iOS

De update voor Tweetbot 4 (link) voor iOS zorgt er ook voor dat als je iemand ontvolgt, ook alle retweets van deze persoon uit je tijdlijn verdwijnen. Fanatieke gebruikers van de Mutefilters kunnen deze ook weer delen (GoT- of Star Wars-spoilers!) door het tabblad Filters even ingedrukt te houden. Dankzij Mute kun je tweets met bepaalde woorden voor (on)bepaalde tijd onzichtbaar maken in je tijdlijn.
Tot slot zijn de Trendlijsten wat compacter gemaakt en kun je de nieuwe ‘Vind ik leuks’ ook toevoegen aan de zijkolom op iPhone 6(s) Plus of iPad.

Ook op OS X zijn er wat handige verbeteringen doorgevoerd in Tweetbot 2.3.2. Zo krijg je voortaan een melding als iCloud Drive uitgeschakeld is en schaalt het Tweetbot-venster beter als je schermresolutie wijzigt. Ook verbetert de update het toevoegen van afbeeldingen aan je tweets. De update voor Tweetbot is nu beschikbaar voor de Mac en iOS.

Tweetbot 4 is een populair alternatief voor Twitters eigen apps voor de iPhone en Mac. De meest recente versie verscheen in oktober en werd door ons positief ontvangen, zoals je kunt lezen in het onderstaande artikel.

Bekijk ook

Tweetbot 4.0 voor iOS verschenen als universele app voor iPhone en iPad

Tweetbot 4.0 voor iOS is zojuist beschikbaar gekomen. Met deze nieuwe update is het gedaan met een aparte iPad-app, want Tweetbot is universeel geworden. Ook zijn er handige nieuwe functies voor de iPhone 6s.

Opmerkelijk genoeg liet Facebook eerder deze week weten dat ze 5 nieuwe icoontjes naast ‘Vind ik leuk’ zullen introduceren en in een besloten beta-test gaan starten.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 januari 2016 om 11:47
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.