Apple brengt tvOS 10.1.1 met bugfixes voor de Apple TV uit

Apple heeft voor de Apple TV een nieuwe versie uitgebracht. Het gaat om tvOS 10.1.1, de nieuwste release voor de vierde generatie Apple TV. Deze versie lost diverse bugs en problemen op.

Apple TV 4
Apple heeft voor de vierde generatie Apple TV een nieuwe versie van tvOS uitgebracht. Het gaat om tvOS 10.1.1, een nieuwe versie met de nodige bugfixes. tvOS 10.1.1 is de afgelopen tijd al uitvoerig getest en moet voor een verbeterde Apple TV-ervaring zorgen. Deze nieuwe versie is beschikbaar voor de vierde generatie Apple TV.

tvOS 10.1.1 voor de Apple TV

Samen met iOS 10.2 bracht Apple in december ook tvOS 10.1 uit met voor Amerikanen onder andere de nieuwe TV-app. In Europa is deze app niet beschikbaar, waardoor er voor ons weinig nieuws zat in deze nieuwe versie van tvOS. De bugfix-update tvOS 10.1.1 lost waarschijnlijk enkele problemen met deze nieuwe TV-app op, maar focust vermoedelijk ook op andere problemen. De exacte bugfixes zijn echter niet bekend.

Bekijk ook

Apple komt met universele tv-gids voor de Apple TV genaamd TV

Apple komt met een universele tv-gids voor de Apple TV. Met de nieuwe app kun je zien welke tv-series en films allemaal beschikbaar zijn bij de verschillende streamingdiensten. De app werkt ook op iOS.

De exacte bugfixes in deze nieuwe versie van tvOS 10.1.1 zijn dus nog niet bekend, omdat Apple voor de Apple TV geen exacte releasenotes zijn. Mocht je echter bij eerdere versies van tvOS tegen bugs en problemen aanlopen, dan is het verstandig om deze nieuwe versie te downloaden.

tvOS 10.1.1 downloaden

tvOS 10.1.1 download je rechtstreeks vanaf de vierde generatie Apple TV via Instellingen > Systeem > Software-update. Tijdens het updaten zal de Apple TV een aantal keren opnieuw opstarten.

Bekijk ook

Apple TV updaten en apps bijwerken doe je zo

Om de Apple TV te updaten zijn er een aantal handelingen nodig. In deze tip leggen we uit hoe je niet alleen je Apple TV zelf, maar ook afzonderlijke apps kunt updaten om gebruik te maken van e nieuwste functies.

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 januari 2017 om 19:10
Onderwerp
Categorie
iDevices

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.