Tijdelijk Gratis
Tijdelijk Gratis

Tijdelijk gratis iPhone- en iOS-apps: Interlocked, The Sims Medieval en meer

· Jeroen Wienen

tijdelijk gratisHet is weer zondag en dat betekent dat we de beste apps op een rijtje hebben gezet die op dit moment tijdelijk gratis te downloaden zijn uit de App Store. Vandaag vind je 8 applicaties in de lijst, waarmee je zeer verschillende dingen kunt doen. Met één app kun je gezichten wisselen van mensen in de foto, met een andere app kun je jezelf op de voorpagina zetten van een tijdschrift. Ook zijn er games, waarmee je 3D-puzzels kunt oplossen en waarmee je het leven van een persoon in de middeleeuwen kunt controleren. Om af te sluiten is er een app waarmee je verschillende aspecten van het gebruik van je iPhone kunt bekijken en bijhouden.

Face BombFace Bomb!
Categorie: Entertainment
Was: €0,89

Misschien ben je al bekend met de internetterm photobomben. Wanneer iemand bewust of onbewust raar op een foto staat, wil dat nog wel eens de foto verpesten. Een bekend internetfenomeen is dan om iedere persoon op de foto het gezicht van de photobombende persoon te geven. En dat is precies wat deze app doet. Met deze app kun je bijvoorbeeld iedereen het hoofd geven van de lieve baby, of juist het irritante joch dat er op het laatste moment in de foto bijsprong.

Face Bomb! is 1090 keer beoordeeld met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren. De app vereist iOS 5.0, werkt op de iPhone 3GS en later en is geoptimaliseerd voor gebruik op de iPhone 5.

InterlockedInterlocked
Categorie: Games
Was: €0,89

Als kind heb je je er vast wel eens mateloos aan geërgerd: de houten puzzels die bestaan uit blokken die in elkaar verweven zitten en onmogelijk los te maken lijken. Interlocked is de iPhone-variant op deze puzzels. De app bestaat uit 4 hoofdstukken waarin je 3D-puzzels vindt. De app bevat verder rustige muziek, waarmee je je kunt richten op het vrijspelen van alle 18 Game Center achievements.

Interlocked is 120 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 5 sterren. Interlocked vereist minimaal iOS 4.3, is geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en werkt op de iPhone 3GS en later.

RealCoverRealCover
Categorie: Foto en video
Was: €1,79

Heb je altijd al op de voorpagina van een bekend tijdschrift willen staan, maar ben je daar niet bekend genoeg voor, of zijn je Photoshop-skills ook niet zo best? Dan is ook daar een app voor! In deze app vind je 99 magazines waar jij op de voorpagina kan verschijnen (en heb je de mogelijkheid om nog 2 extra packs met magazines te kopen voor €0,89 per stuk). Minpuntje: de standaard tekst die bij de templates al op de cover staat is niet te wijzigen, maar je kunt zelf wel nog extra tekst toevoegen.

RealCover – Fake magazine covers is 118 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren en vereist minimaal iOS 4.3.

The Sims MedievalThe Sims Medieval
Categorie: Games
Was: €2,69

Er zullen weinigen onbekend zijn met het concept van The Sims. In de game-reeks speel je één persoon en controleer je zijn leven: wat hij eet, waar hij woont, met wie hij uitgaat en ga zo maar door. Op de game zijn al talloze varianten uitgebracht, zo ook The Sims Medieval. In deze variant controleer je het leven van een middeleeuwse man of vrouw, concentreer je je op alle problemen die daarbij mogelijk aan bod komen en ga je op quests.

The Sims Medieval is 3319 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren en vereist minimaal iOS 3.0.

Sound Massage PremiumSound Massage Premium
Categorie: Gezondheid en fitness
Was: €3,59

Even genoeg van de drukte om je heen? Dan helpt deze app je te relaxen, door je een legio aan kalmerende geluiden te leveren. Deze geluiden bestaan uit opgenomen natuurgeluiden, zoals het geluid van golven, het regenwoud en de regen die in een bepaald ritme worden afgespeeld.

Sound Massage Premium is 9 keer beoordeeld, heeft een gemiddelde beoordeling van 5 sterren en vereist minimaal iOS 4.3.

Brush FXBrushFX
Categorie: Foto en video
Was: €0,89

Apps waarmee je effecten en filters kunt toevoegen aan je foto’s zijn er genoeg, dus moeten apps iets speciaals doen om eruit te springen. Deze applicatie laat je effecten toevoegen aan foto’s, maar laat je dat met een kwast doen, waardoor je slechts een deel van de foto kunt transformeren. Vervolgens kun je nog een filter over de gehele foto toevoegen, waardoor het een mooier geheel wordt.

Brush FX is 6 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren. De app vereist minimaal iOS 4.3 en werkt op iPhone 3GS tot en met iPhone 5.

RetroMaticRetromatic
Categorie: Foto en video
Was: €1,79

Retromatic is een app waarmee je nostalgische filters aan je foto’s kunt toevoegen. Je maakt een foto, geeft aan welk onderwerp je wilt verfraaien en kiest daarna een thema en een filter. De wijzigingen worden daarna meteen doorgevoerd. Je kunt met Retromatic HD foto’s zodanig bewerken, dat ze eruit zien als posters uit de jaren vijftig. Retromatic heeft als bijzonderheid dat er een uitsnede wordt gemaakt van de foto, waardoor het anders werkt dan gangbare fotofilter-apps zoals Instagram. Bij Retromatic kies je een achtergrondbehang, zodat bijvoorbeeld het portret hiernaast ontstaat. Je kiest ook voor een bepaalde kleurentint. Bovendien kun je allerlei ornamenten en tekst toevoegen aan je foto, zodat een leuke poster ontstaat. De foto deel je op de gangbare sociale netwerken. De iPad-versie, Retromatic HD, is ook tijdelijk gratis.

Retromatic is 125 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 4 sterren. Retromatic vereist minimaal iOS 5.0, is geoptimaliseerd voor de iPhone 5 en werkt op de iPhone 3GS en later.

SYS Activity ManagerSYS Activity Manager Plus
Categorie: Diensten
Was: €0,89

Met deze app krijg je inzicht in het gebruik en verbruik van je apps. Zo kun je in deze app zien welke apps op de achtergrond draaien, hoe je deze afsluit, hoe je de batterij van je iPhone maximaal kunt gebruiken en hoe het met de snelheid van je wi-fi- en mobiele data-verbinding ervoor staat.

SYS Activity Manager Plus is 733 keer beoordeeld en heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren. SYS Activity Manager is een universele applicatie en vereist minimaal iOS 5.0.

Nog steeds gratis

De afgelopen dagen zijn er op iPhoneclub al wat andere apps langsgekomen, die gratis te downloaden waren. Deze apps zijn op het moment van schrijven nog steeds gratis:

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Jeroen Wienen (1992) studeert Bestuurskunde. Hij houdt van politiek, sport, series en van schrijven, bijvoorbeeld over zijn iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.