TheO: gebruik je iPhone als bowlingbal

· Bastiaan Vroegop

TheOWij hebben afgelopen jaren een hoop verrassende toepassingen gezien voor de iPhone, maar hem als voetbal gebruiken stond nog niet op ons verlanglijstje. Mocht jij één van de weinigen zijn die hier wel zin in heeft, dan is TheO van Physical Apps wellicht iets voor jou. Je kunt je iPhone in het midden van deze bal plaatsen, waardoor je hem zonder grote risico’s kunt rollen en overgooien. De accessoiremaker hoopt op deze manier een aantal nieuwe apps mogelijk te maken, waarin je bijvoorbeeld een bowling-spel op de iPhone speelt.

Er zijn op het moment drie iPhone-spelletjes voor TheO ontwikkeld: Hot Potato, Interrogo en Bowling. Deze spellen maken gebruik van de bewegingssensoren van de iPhone om bestuurd te worden. Het spel Bowling maakt bijvoorbeeld een verbinding met je televisie, waarop een bowlingbaan wordt getoond. Vervolgens kun je met de bal de kegels op de tv omverwerpen. Het iPhone-spel Interrogo stelt een nieuwe vraag nadat je de bal naar iemand anders hebt gegooid.

Wanneer TheO beschikbaar zal zijn moet nog blijken: op het moment wordt de bal getoond op de American International Toy Fair. Een prijs of een verschijningsdatum zijn ook nog niet bekend gemaakt.

Bron: Chip Chick

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.