Tesla maakt iPhone 6-cases van restanten zwart autoleer

Autofabrikant Tesla heeft een eigen iPhone 6 (Plus) case onthuld. De cases zijn gemaakt van het zwarte leer dat ook voor het interieur van de auto's gebruikt wordt.

Tesla-Case

We keken onlangs nog verrast op toen smartphonemaker OnePlus met een case voor de iPhone 6s op de proppen kwam, en vandaag blijkt zelfs Tesla iPhone-accessoires te maken. In de online winkel van het automerk zijn tal van nieuwe producten te vinden, inclusief stijlvolle leren iPhone-cases.


Het leer van deze iPhone-cases wordt ook gebruikt voor het interieur van Tesla’s auto’s. Dit zwarte leer blijkt echter ook prima geschikt om handschoenen, tassen en cases voor smartphones mee te maken. Daarnaast staan er ook nog tal van andere accessoires met het logo van Tesla in de webshop.

Tesla iPhone 6 wallet-case

Er zijn verschillende versies van Tesla’s iPhone-case beschikbaar voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De standaard variant kost 45 dollar, terwijl je voor 50 dollar een case bestelt waar wat vakjes in zitten voor je pasjes. Deze Wallet-case zou bovendien RFID-blokkeren, zodat je minder kans loopt dat je betaalpasjes geskimd worden.

Tesla-Case

De iPhone-case die OnePlus onlangs onthulde was een slimme reclametruc. In de verpakking van de case kon je namelijk een uitnodiging vinden om de populaire OnePlus Two te bestellen, en maakte je kans op een gratis exemplaar van de smartphone.

Zou Tesla ook een soortgelijke strategie hebben met deze case? De geruchten dat Apple aan een eigen auto werkt worden immers steeds hardnekkiger. Op deze manier is Tesla in ieder geval de Apple Car iPhone-cases voor.

Bekijk ook

De beste iPhone-hoesjes en cases

Wat zijn de beste iPhone-hoesjes? Welke beschermhoezen en cases gebruiken we op de redactie van iCulture? Welke zijn aanraders en waarom? Je vindt het in dit overzicht van de beste iPhone-hoesjes.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 december 2015 om 18:28
Onderwerpen
,
Categorie
Accessoires

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.