Tape Dock: maak cassettebandjes digitaal met je iPhone #CES2012

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

Ion Tape DockIon heeft op de CES in Las Vegas de Tape Dock laten zien. Dit accessoire hang je aan je iPhone, waarna je er een cassetteband in kunt doen om te digitaliseren. Omdat je iPhone het geluid van de cassettespeler gebruikt is iedere opname-app met het accessoire te gebruiken, waaronder ook de Dictafoon-app van Apple.

De Tape Dock van Ion is in essentie een gewone cassettespeler, maar dan met een aansluiting op je iPhone in plaats van op een speaker. Bovenop zitten een afspeelknop, een stopknop en twee knoppen om mee vooruit en achteruit te spoelen. Het enige wat nog lijkt te missen is een opnameknop, om al het geluid van je iPhone op een cassettebandje te zetten.

Wanneer de Tape Dock precies zal verschijnen is nog niet helemaal duidelijk. Volgens de Duitse site iPhone-ticker is er op CES slechts een prototype te bezichtigen, maar zijn er wel plannen om dit jaar nog te lanceren.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1fmYw4ObEHc

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.