Reacties voor: Tap Tap Revenge 4 voor iPhone nu in de App Store

Tap Tap Revenge 4 is uit: een nieuwe muziekritmegame van Tapulous met 100 gratis nummers en nieuwe functies zoals Game Center.
Lees het complete artikel → Tap Tap Revenge 4 voor iPhone nu in de App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Gaat lekker.. Eerst al een update voor Voices, dan voor TomTom (West-Europa) en nu ook nog een nieuwe versie voor TapTap.. Heerlijk!

  2. Gister voor ‘t eerst TapTap 3 gespeeld, meteen verslaafd.
    4 komt voor mij op het juiste moment.

  3. Leuke app, maar niet mijn smaak qua muziek, ik blijf toch bij guitar hero 😛

  4. ik vind het bagger tis een mooie nieuwe lay out maar als je tap tap revenge 3 heb gespeeld hou je dat lvl en heb je nog steeds al die irritante emo nummers die het spel eigenlijk heel erg slecht maken er zijn meer mensen die er niet van houden dan mensen die er wel van houden.

  5. Hahahah!

    onder het motto “het oog wil ook wat”..
    met die achtergronden (albumcovers) word het de app er niet bepaald “mooier” op.

    verder altijd leuke app (nu maar hopen dat je die covers kun uitzetten op de achtergrond)

  6. Die albumcovers en verschillende stijlen had je ook al in deel 3. Tap Tap Revenge 3 heb ik heel veel gespeeld, maar was ik na een tijdje gewoon echt zat. Zal 4 eens proberen, kijken of er nog leuke features inzitten, maar de gameplay blijft natuurlijk hetzelfde, dus ben ik deze waarschijnlijk ook vrij snel zat vrees ik

  7. Leuk filmpje, jammer van het spel. Koop een echte gitaar, heb je tenminste iets aan.

  8. Misschien ligt het aan mij…
    Maar als ik het spel gedownload krijg ik 3 nummers waar ik nog nooit van gehoord heb. En als ik dan bij gratis downloads kijk zijn er alleen maar samples van 35 sec.
    Hoe kom ik aan de beloofde nummers van Taio Cruz, Lady gaga enz.. Deze zie ik alleen als In-app aankopen.

  9. WAT!?!?
    *rent en pakt zijn iPod*

  10. Gaaf! Ik speelde TapTap geloof ik al voordat de app store überhaupt bestond! Met de eerste jailbreak.. sindsdien nooit meer van mijn -toen iTouch- iPhone af geweest.

  11. mmmh, hij crasht elke 3 sec, pas als ik m’n iPod in safe mode zet doetie het een beetje. Verder wel mooi 😀

  12. ppfiew, ik kan gwn alle nummers downloaden die ik al had opengespeelt (156) van ttr3, das wel fijn!

  13. Origineel geplaatst door Daan
    Misschien ligt het aan mij…Maar als ik het spel gedownload krijg ik 3 nummers waar ik nog nooit van gehoord heb. En als ik dan bij gratis downloads kijk zijn er alleen maar samples van 35 sec.Hoe kom ik aan de beloofde nummers van Taio Cruz, Lady gaga enz.. Deze zie ik alleen als In-app aankopen.

    Ik snap dit inderdaad ook niet.
    Hoe komt men dan aan die gratis nummers van de grotere artiesten? Ik krijg telkens alleen maar onbekende nummers, op een enkeling na. De muziek die wel bekend is, kun je vervolgens kopen. Niet gratis dus.
    Of heb ik iets over het hoofd gezien?

  14. …, voor alle goede nummers vragen ze geld, alleen de minder populaire zijn gratis en die moet je meestal ook nog openspelen. Of je moet geluk hebben en er net een treffen…

  15. Origineel geplaatst door Joris
    Origineel geplaatst door DaanMisschien ligt het aan mij…Maar als ik het spel gedownload krijg ik 3 nummers waar ik nog nooit van gehoord heb. En als ik dan bij gratis downloads kijk zijn er alleen maar samples van 35 sec.Hoe kom ik aan de beloofde nummers van Taio Cruz, Lady gaga enz.. Deze zie ik alleen als In-app aankopen.Ik snap dit inderdaad ook niet. Hoe komt men dan aan die gratis nummers van de grotere artiesten? Ik krijg telkens alleen maar onbekende nummers, op een enkeling na. De muziek die wel bekend is, kun je vervolgens kopen. Niet gratis dus. Of heb ik iets over het hoofd gezien?

    Je krijgt ook nieuwe nummer bij level up. Heb 3 level ups gedaan in de hoop dat metallica unlocked werd maar helaas. En heb geen zin om die andere emo troep nog meer te spelen voor level up.

  16. Ik HAAT hem! bij Pon De Replay van Rihanna ziet hij dr echt heeeel raar uit, bij Only Girl kan ik die bolletjes helemaal niet zien, doe dr harstikke lang over om t goede liedje terug te vinden, ook tijdens het spelen van een liedje stopt ie ineens en gaat ie weer verder, dat scrollen gaat echt ***** irritant en sloom! Moet ik nog verder gaan?

  17. Wat een lelijk GUI heeft dat spel zeg, volgens mij zijn de meeste illustraties niet echt retina geoptimaliseerd.

  18. Eh, je kon de avatars al aanpassen…

  19. Selena Gomez muziek…
    Instant download dus 😛
    Nee, ff serieus wel vet xD

  20. Kan ik mijn nummers uit TTR3 ook overzetten naar 4?

  21. Beetje jammer die in- app aankopen wil je een goed nummer hebben. Maarja, de ontwikkelaar wil ook wat, alhoewel zie ik wel wat reclame voorbij komen.

  22. Origineel geplaatst door Daan: Misschien ligt het aan mij…
    Maar als ik het spel gedownload krijg ik 3 nummers waar ik nog nooit van gehoord heb. En als ik dan bij gratis downloads kijk zijn er alleen maar samples van 35 sec.
    Hoe kom ik aan de beloofde nummers van Taio Cruz, Lady gaga enz.. Deze zie ik alleen als In-app aankopen.

    D8 al waarom gratis?

  23. Leuk hoor dat taptap revenge 4 ik zoekem voor mn ipad want dat staat immers bij de tekst niet te vinden

  24. Pfff- hij doet t niet eens!
    Hij moet eeuwig laden & ik kan geen avatar kiezen, ik krijg allemaal meldingen waar niks in staat en welke username ik ook invoer hij doet t niet
    Ik hou het wel gewoon bij ttr3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.