Tap Tap Revenge 4 voor iPhone nu in de App Store

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

tap-tap-revenge-iphone-4Ontwikkelaar Tapulous heeft Tap Tap Revenge 4 uitgebracht, de nieuwste in de reeks Tap Tap-muziekgames. Deze is geschikt voor de iPhone, iPod touch en iPad en bevat 100 muzieknummers en een compleet nieuwe interface. Tap Tap Revenge is de langst bestaande en meest gedownloade muziekapplicatie voor het iOS. Volgens de makers is het “our biggest, baddest, most mind-blowing version yet!” Dat belooft nogal wat. Je vindt er nummers in van Lady Gaga, Ke$ha, Taio Cruz, Jason Derülo, Metallica en meer, die allemaal gratis te spelen zijn. In de app vind je bijvoorbeeld Linkin Park’s nieuwste hit ‘Waiting For The End’, de nieuwe single ‘Sing’ van My Chemical Romance en ‘House Music’ van Benny Benassi.

Daarnaast kun je extra muzieknummers aanschaffen van Nelly, Katy Perry, Far East Movement, Nicki Minaj en Selena Gomez. Deze zijn nieuw toegevoegd aan het aanbod, dat al bestond uit tracks van Rihanna, Pink, Megadeth, Tiësto en anderen.

tap tap revenge 4Genoeg keuze dus, maar de app heeft behalve veel nieuwe nummers ook nog wat nieuwe functies gekregen, zoals integratie met Game Center, wereldwijde leaderboards met realtime scores, een nieuw uiterlijk met aanpassingen voor het Retina Display. Een nieuwe Arcade Mode zit er ook in, net als een Like-functie, waarbij je je favoriete tracks kunt voorzien van een markering. Je krijgt dan de avatars te zien van anderen die dezelfde muziek leuk vinden.

Ook nieuw is dat je avatars volledig aanpasbaar zijn met digitale kleding en accessoires. Dit doe je via de in-game store. Er zijn online battles en wekelijkse wedstrijden en bonuscontent.

Downloaden: Tap Tap Revenge 4 for iOS (gratis)

tap-tap-4

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.