T-Mobile maakt prijzen iPad 4 (iPad Retina) met abonnement bekend

T-Mobile heeft prijzen van de iPad Retina met abonnement bekendgemaakt. De vierde generatie iPad met Wi-Fi en 3G/4G-functie is vanaf €179,95 verkrijgbaar bij een internetabonnement.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad retina displayT-Mobile is vandaag begonnen met de verkoop van de iPad 4 (iPad Retina) met abonnement. De iPads van de vierde generatie die T-Mobile aanbiedt kunnen internetten via het 3G-netwerk van de provider en in de toekomst mogelijk ook via het 4G-netwerk. Omdat je er een internetabonnement bij afsluit is de aanschafprijs veel lager dan normaal. Dit zijn de toestelprijzen:

Alle tablets zijn in zwart en wit verkrijgbaar via de iPad-pagina van T-Mobile. Daar vind je ook een overzicht van de abonnementen. Alle iPads zijn per direct te bestellen.


De prijzen gelden bij een tweejarig Internet Extra-abonnement (2,5GB) of Internet Maximaal-abonnement (15GB) voor tablets. Die kosten respectievelijk €19,06 en €30,50 per maand gedurende de eerste drie maanden. Daarna betaal je €38,13 en €61,01 per maand. Eventueel kun je er extra voordeelbundels zoals Internet Europa bij afsluiten. Wie een goedkoper abonnement zoekt, kan ook kiezen voor Internet Standaard van €12,71 per maand voor 500MB dataverkeer, maar dan betaal je wel iets meer voor de tablet.

De snelheid van de databundels is afhankelijk van de gekozen bundel:

T-Mobile verkoopt alleen de ‘Cellular’-versie van de iPad 4 (iPad Retina) en niet de Wi-Fi only-versie, die je tegenwoordig in ruime mate bij allerlei winkels kunt kopen. Vandaag krijg je nog eens extra korting op de Wi-Fi only-versie via allerlei Black Friday-deals. Bij winkels als Apple Store (Nederland, België) en iCentre betaal je €458 voor de goedkoopste iPad 4 (normaal €499).

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.