Stuntactie iPhone 5 bij heropening Vodafone-winkels in meerdere Nederlandse steden

· Gonny van der Zwaag

vodafone_aanbiedingVodafone is bezig om de bestaande Belcompany-winkels om te bouwen naar Vodafone-winkels. Telkens wanneer er een nieuwe winkelopening is, wordt dat gevierd met een iPhone 5 stuntactie: een gratis iPhone 5 met Vodafone Red-abonnement voor 32 euro per maand (normale prijs €64 per maand). Forumbezoekers van Tweakers houden een overzicht bij, waaruit je kunt aflezen wanneer in welke stad een nieuwe winkel is ‘omgekat’. Afgelopen week zag een medewerker van MacFan al lange wachtrijen en zelfs een opstootje bij de heropening van een winkel in het centrum van Utrecht. Op hetzelfde moment konden klanten terecht bij een heropening in Maarssen en de komende weken zijn nog meer Nederlandse steden aan de beurt.

De actie houdt in dat je de hele periode 50% korting krijgt op de abonnementskosten van Vodafone Red. Het gaat hierbij NIET om toestellease, maar om een normaal Vodafone Red-abonnement met iPhone. Bij elke winkelopening wordt steeds dezelfde kortingsactie gehanteerd, die je op de poster hierboven kunt zien. De kortingsactie geldt alleen in de genoemde filialen en alleen in de aangegeven actieperiode, dus niet bij andere Vodafone-winkels.

De aanbieding geldt voor nieuwe abonnementen en verlengen. Omzetten van een bestaand Vodafone-abonnement naar een Red-abonnement kan ook, maar kost je eenmalig €50 euro. In het eerder genoemde forumtopic is meer te lezen over ervaringen en wachtrijen. Afgelopen week schreven we nog over het kopen van een iPhone via de provider of via telecomwinkels. Daarbij bleken telecomwinkels beter te scoren dan Vodafone zelf, maar tegen deze openingactie kunnen ze niet op.

Hieronder zie je waar je de komende weken terecht kunt:

tabel-tweakers

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.