Reacties voor: Steve Jobs vanavond op het podium bij All Things Digital

Steve Jobs komt vanavond op het podium van D: All Things Digital, de technologieconferentie van The Wall Street Journal. Jobs had in 2007 een legendarisch optreden met Bill Gates, maar deze keer is Steve Ballmer namens Microsoft aanwezig.

Reacties: 20 reacties

  1. Dat filmpje blijft geweldig. Vooral die laatste zin van Jobs laat toch wel zien hoe de verstandhouding ligt. Van de ene kant kunnen ze elkaar niet uitstaan, maar op meer persoonlijk vlak zijn ze al tientallen jaren bekenden van elkaar die vroeger ook deels samenwerkten. Mooi om te zien!

  2. Waar kunnen we dit zien?
    Lijkt mij in ieder geval wel leuk om te kijken 😛

  3. @Ferry: Hoe kom je er in vredesnaam bij dat ze elkaar niet kunnen uitstaan?

  4. @Thaurin:
    ‘van de ene kant’. Kan je dus lezen als, ze zijn de grootste concurrenten, proberen alle klanten bij elkaar te jatten (kijk alle mac vs pc reclamefilmpjes maar 😉 http://www.youtube.com/watch?v=iEAGmBRC1dc&feature=PlayList&p=8B5FE92702CD09FA&playnext_from=PL&index=0&playnext=1 bijvoorbeeld, die vond ik wel lache )
    Maar aan de andere kant werken ze toch nog samen. Ben zeer benieuwd hoe het af gaat lopen tussen mac, microsoft en google…

    Ben op het moment ook zelf aan het zoeken, maar kan iemand zeggen als ze een live feed kunnen vinden?

  5. @Thaurin:
    Volgens mij doelt hij meer op het feit dat ze concurrenten zijn;-)

    Ook ik heb de vraag: Is dit ergens online (terug) te bekijken?

  6. Je kan de grootste concurrenten van elkaar zijn en toch de beste vrienden. Daarnaast heeft Gates al jaren niet veel meer met Microsoft te maken. En ik zie Microsoft niet als de grootste concurrent van Apple. Microsoft is een software bedrijf, waar Apple een hardware bedrijf is (in essentie).

  7. @Moofnor: @Jeroen Wienen: ik denk dat het weer als podcast komt, net als de vorige met Bill Gates

  8. op http://www.engadget.com/2010/06/01/steve-jobs-live-from-d8/ doen ze in ieder geval verslag van het interview

  9. Ze gaan echt hun toekomst plannen niet bekend maken hoor, toen niet en nu ook niet.

  10. Wat ik me afvraag: is het een gezamenlijk interview van Jobs met Ballmer net als toen met Bill Gates? Ik vermoed van niet maar dat zou wel echt prachtig interview worden.

  11. Wat ik me nu afvraag: Draagt Steve nu echt ALLEEN maar een zwarte coltrui, spijkerbroek en sportschoenen!??

  12. @Hamertej:

    Ja dag en nacht.Dat is al jaren zo.Gelijk heeft hij.Het blijft tijdloos. 😛

  13. crash differt. Je moet er maar op komen

    Origineel geplaatst door Erik Dolor
    @Thaurin: ‘van de ene kant’. Kan je dus lezen als, ze zijn de grootste concurrenten, proberen alle klanten bij elkaar te jatten (kijk alle mac vs pc reclamefilmpjes maar http://www.youtube.com/watch?v=iEAGmBRC1dc&feature=PlayList&p=8B5FE92702CD09FA&playnext_from=PL&index=0&playnext=1 bijvoorbeeld, die vond ik wel lache ) Maar aan de andere kant werken ze toch nog samen. Ben zeer benieuwd hoe het af gaat lopen tussen mac, microsoft en google…Ben op het moment ook zelf aan het zoeken, maar kan iemand zeggen als ze een live feed kunnen vinden?

  14. @miel: crash differt? Wat bedoel je daar dan mee? :p

  15. @Thaurin:

    Bekijk dat filmpje van 3 jaar geleden is.

  16. Origineel geplaatst door Centauri
    @Thaurin:Bekijk dat filmpje van 3 jaar geleden is.

    Dat interview heb ik gezien. Het enige wat ik zag, is twee vrienden die over het verleden, het heden en de toekomst praten.

  17. @Ukkie86 (ID 216850) – Het begint om 6PM Pacific Time, da’s 3 uur ‘s nachts! Je moet wel erg Steve Jobs-fanboy zijn om daarvoor op te blijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.