Reacties voor: Spark: gebruik eigen lampen in iPhone-bedienbare fitting

De Spark is een fitting waar je eigen lampen in kunt schroeven, zodat je ze vanaf de iPhone kunt besturen. Hierdoor hoef je niet een dure nieuwe lamp te kopen als een lampje kapotgaat.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Helaas. Als dit nou 10 euro had gekost dan had ik er mijn hele huis mee vol gehangen. Maar dit is te duur om dat te doen. En aan 1 of 2 van die lampen heb ik niks.

    Ik vind het missen van de kleurtjes niet zo erg, anders wordt het 1 grootte disco in huis.

  2. Met deze prijs koop ik wel de Hue.
    Beetje te duur! Jammer gemiste kans met de concurrentie

  3. Klinkt veelbelovend, maar voor EUR 60 had ik een setje van 4 stuks willen hebben. Dan kan je je hele huiskamer in een keer doen.

  4. Beetje duur inderdaad… Ik had er maximaal €20,- voor over gehad. Maar ik denk wel dat dit goedkoper wordt naarmate de productie steeds hoger wordt. Ik wacht wel af!

  5. Ach, ze waren al binnen met crowdfunding?

  6. Wah snap de constructie niet….. blijf wel bij me HomeWizard veel meer mogelijk en inbouw mogelijkheden…

  7. Wat een prachtconcept. En hoezo duur? zuinige Nederlanders zijn we weer hoor. Het welbekende dubbeltje. Als iets nieuw is en werkt dan mag dat best iets kosten.

    Hij is goedkoper dan de Hue en als een lamp stuk is, verwissel je hem. Als de andere aanbieders stuk gaan is je hele product stuk. (en we weten van de Ambilight dat het nogal eens stuk kan gaan en dan zit je ook nog eens weken zonder je product)

  8. Als dit je wat lijkt, zoek dan eens op “Homewizard”. Zoals Peter ook al aangeeft. Veel meer mogelijkheden dan alleen een lampie aan en uit zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.