Sonos Wireless Dock vanaf nu verkrijgbaar

De Sonos Wireless Dock is vanaf nu in de winkel verkrijgbaar voor 119 euro. Met deze dock kun je muziek op je iPhone of iPod op afstand afspelen.

sonos dockDe Sonos Wireless Dock ligt vanaf vandaag in de winkel voor 119 euro. De dock is een uitbreiding op je Sonos multiroom-muzieksysteem. Met de WD100 laad je je iPhone of iPod op en stuur je muziek draadloos naar alle ZonePlayers in huis zonder te converteren. De Sonos Wireless Dock zorgt ervoor dat alle muziek van je iPhone in elke kamer van het huis waar een ZonePlayer staat, afspeelbaar is.


Een onderscheid met iPhone-docks van andere merken is dat er geen conversie naar analoog plaatsvindt. De Sonos-dock verzendt alles digitaal waardoor de muziek minder in kwaliteit achteruit gaat.

De Sonos Wireless Dock is geschikt voor alle iPhone- en iPod touch-generaties, de iPod Classic en iPod nano (3e, 4e en 5e generatie) en is gecertificeerd door Apple. Niet alleen muziek die is opgeslagen op de iPhone kun je op deze manier afspelen, maar de dock werkt ook samen met muziekapplicaties voor iOS, zoals radio-apps. Met de Sonos Controller voor de iPad kun je zelfs de muziek bedienen op een iPhone die in de dock staat, vanaf je iPad.

Meer info en bestellen: Sonos

sonos dock wd100

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Arc, Sonos Era-speakers en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.