Sonos laat nu iedereen met Spotify Premium muziek afspelen via Sonos-speakers

Heb je een betaald Spotify Premium-abonnement én heb je een Sonos-speaker in huis staan, dan is er goed nieuws. Je kunt vanaf nu rechtstreeks vanuit de Spotify-app muziek afspelen op je Sonos-speaker.

Sonos 7.0 met Spotify
Een maand geleden kregen mensen die deelnamen aan de Sonos-beta al toegang tot Spotify Connect, waardoor de Sonos-speaker rechtstreeks te bedienen is vanuit de Spotify-app. Vanaf vandaag is dit beschikbaar voor iedere betalende Spotify Premium-gebruiker, zodat je eenvoudig je muziek kunt afspelen op je Sonos-speaker.

Sonos bedienen vanuit Spotify-app

Sonos met Spotify-bediening.Alle functies van Spotify zijn nu rechtstreeks te gebruiken op een gekoppelde Sonos-speaker. Dit geldt bijvoorbeeld voor het ontdekken van nieuwe muziek, zodat je dat meteen vanuit Spotify kunt afspelen op je eigen Sonos-speaker, waar dan ook in huis. Spotify werkt ook samen met de multiroomfunctie van Sonos, zodat je door het hele huis naar muziek kunt luisteren via Spotify. Je kunt zelfs eenvoudig wisselen van muziek luisteren via je koptelefoon naar je Sonos-speaker, zodat je verder kunt gaan met luisteren bij waar je gebleven was.

https://www.youtube.com/watch?v=Q03-YQcfthk

Je kunt ook je eigen visite hun muziek rechtstreeks laten afspelen op jouw Sonos vanuit de app van Spotify. Door samen een afspeellijst aan te maken en nummers toe te voegen, kan iedereen zo muziek afspelen via je eigen speakers in huis. Het is wel nodig om je gasten te laten verbinden met je eigen Wi-Fi-netwerk. De Sonos-app is voor het afspelen vanuit Spotify bijgewerkt, maar biedt ook ondersteuning voor Trueplay Tuning voor je home-cinema-set. Dankzij Trueplay klinkt de muziek in elke plek in huis even mooi, doordat je de speakers af kunt stellen op basis van hun locatie. Vanaf nu kan dit dus ook met de Sonos PLAYBAR. Ook moet de PLAYBAR zelf nu beter klinken.

Bekijk ook

Trueplay vanaf nu beschikbaar voor Sonos-speakers

De Sonos-app is geüpdatet waardoor je je Sonos-speaker beter in kunt stellen met Trueplay. Door middel van Trueplay klinkt elke speaker op zijn best in elke kamer.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 december 2016 om 17:32
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Arc, Sonos Era-speakers en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.