Reacties voor: Software-unlock voor iPhone 3G komt op 31 december

Het iPhone Dev Team zal op 31 december 2008 de eerste softwarematige unlock voor de iPhone 3G uitbrengen. De tool heet voorlopig yellowsn0w maar is niet voor elke iPhone 3G geschikt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. Leuk, maar ik heb dit nooit begrepen. Ik zit voor 2 jaar vast aan T-mobile, wat heb ik dan aan een software-unlock? Ik ga toch niet voor een paar jaar met dubbele kosten zitten!?

  2. haha,
    je nieuwjaars geschenk

  3. Origineel geplaatst door Jasper
    Leuk, maar ik heb dit nooit begrepen. Ik zit voor 2 jaar vast aan T-mobile, wat heb ik dan aan een software-unlock? Ik ga toch niet voor een paar jaar met dubbele kosten zitten!?

    voor mensen met een abbo is het toch ook totaal niet relevant, het gaat om de 3g’s die los verkocht worden omdat mensen hun abbo zat zijn of een andere reden..

  4. @Jasper, Het kan ook zo zijn dat je een iphone uit bijvoorbeeld amerika laat komen, en hem dan simlock vrij maakt om je eigen kaartje te gebruiken;)

    Verder: Goed gedaan Dev Team!

  5. @Jasper, Of naar het buitenland gaat en er daar een lokaal cheap-ass simmetje inknalt. Scheelt toch weer in de kosten 🙂

  6. @Jasper
    Als je op vakantie buiten europa komt is dit zeer handig.
    Na mijn 2 laatste tripjes naar japan, kreeg ik een flink gepeperde rekening wil ik nooit meer hebben.

  7. Ik kijk al uit naar oudjaar 🙂

  8. @Jasper – Voor het online aankopen van een iPhone 3G, en gebruik van een andere sim kaart in het buitenland van een lokale operator, om de kosten te drukken.

  9. Origineel geplaatst door Jens
    @Jasper – Voor het online aankopen van een iPhone 3G, en ooit al nagedacht wat je gaat doen na die 2 jaar?

    Na een jaar kun je je iphone al gratis simlockvrij laten maken door T-mobile hoor 😉

  10. Dit is geweldig nieuws!!! EINDELIJK!!!!!
    Ik zit al sinds 30 juli te wachten op een soft-unlock. Ik heb mijn oom in Amerika de 3G laten kopen en het AT&T abonnement afgezegd. Nu had ik dus continu ‘geen service’ staan en was het dus een dure iPod Touch (met camera). Maar EINDELIJK!!!! (met nieuwjaar)!!!

  11. yess! eindelijk word mijn op dit moment ipod touch dan toch een iphone:D maar ik dacht dat het voor 2.11.07 nog niet zeker was dat er een unlock kwam? Dat stond in een artikel van een paar dagen geleden, en ik baalde daar enorm van toen ik dat las, omdat ik hem had geupdate naar 2.1, dus naar baseband 2.11.07. 2009 word een goed jaar:p

  12. Yes! Je kunt me niet gelukkiger maken! Ik ga de 31e direct aan de slag.

  13. @Jasper

    Beetje onzinnige reactie. Er zijn genoeg mensen die geen T-Mobile willen en geen iPhone uit het buitenland willen halen.
    Die kopen via marktplaats en kunnen op deze manier een T-Mobile apparaat simlock vrij maken.
    Daarnaast gewoon handig voor mensen die nu yes-sim o.i.d. gebruiken.

  14. Mijn iphone ligt momenteel voor reparatie bij de verzekering. Ik had niet geupdate naar 2.2. Ik hoop dat ze alleen het glas vervangen van de iphone wat gebroken was en het zilveren randje en niet gelijk een software update doen. En als die vervangen wordt voor nieuw hoop ik dat er nog 2.1 op staat. Anders is mijn geduld voor niets geweest.

    Dan is het hopen dat ze ooit voor die nieuwe baseband een unlock gaan krijgen.

  15. jeeeeejjjjjj eindelijk!!!!!:D:D:D
    ik heb die 2.11.07 gelukkig 😀
    had voor fw 2.2 de custom van destiny gepakt 😀

  16. Ik heb een Italiaanse iPhone, maar vind het niettemin enorm goed nieuws. Wat een werk weer van het dev team, hulde.

  17. JAAAAAAA!!!! eindelijk!! dit scheelt echt zoveel! mensen?{zoals ik} die lopen te zeuren met de sim unlock kaartejs..aarrgg das echt ***,..regelmatig gezeur met geen simkaart gevonden..weer opnieuw opstarten dan wel weer! maar goed} echt super goed werk van dev! maar moet wel zeggen dat het wel erg lang duurde voordatze ermee kwamen!

    maar toch ergg goed gedaan!

    kan nu niet meer wachten!!:D

  18. Zibri kan nu wel helemaal inpakken met z’n veel te grote mond.
    In de iPhone-scene heeft ie iig niets meer in te brengen. Dan mag hij wel eerst met een waanzinnige code komen voor een toekomstig product.
    Sowieso super dom hoe hij zich heeft gedragen, erg kinderachtig en niet erg bevorderlijk voor je carriere lijkt mij.

  19. Hallo Herman, hoe kan dat dan? Kan je in de VS via AT&T een iPhone bemachtigen voor 200 dollar en dan het abbo stoppen? – @Herman Banken

  20. gelukkig dan kan ik mijn vodafone simmetje erin zetten en ben ik van t-geenberijk-mobile af

  21. Geduld wordt weer beloond. Ik heb bewust nog niet geupdate naar de nieuwste firmware.

    Hoe gaat het nu verder? Mijn iPhone is ook niet niet gejailbreaked. Moet je de unlock zelf doen?

    Gr. Lisette

  22. Stel dat je zo’n iPhone hebt die gelocked is en dan unlocked met deze unlock kun je altijd nog niet updaten; stel dat je update heb je niks meer aan je toestel en kun je weer wachten tot die baseband of firmware gehacked wordt.. gewoon een echte / origineel unlockte iphone kopen heb je geen last van die onzin, eigen sim en gewoon updaten!

  23. Als T-Mobile de iPhone simlock kan maken, dan zou iedereen dat toch gewoon kunnen doen? Hoe doet T-Mobile dat dan??

  24. @Frank

    Ja dat klopt, maar dat is dus niet voor iedereen een optie gogem.
    Daarnaast zeg je iets wat iedereen op dit forum weet…
    Met de iPhone 2G gaat het overigens altijd al zo, dus voor mij zou het geen probleem zijn..

  25. heb net een iphone gekocht via marktplaats, jammer genoeg zit er een baseband 28.0 op. Zie nu ook dat de persoon op dit forum actief is geweest met dit probleem 🙁

    naja even wachten dan maar.

  26. Hij is F I J N !!! 🙂

  27. Wie wil er nou een iPhone met FW<2.2 gebruiken. Gewoon lekker updaten zonder gerommel met jailbreaks en unlock voor die paar tientjes voordeel. En gewoon garantie!

  28. @Marijn – Als je voor het normale aanbod van AT&T een iPhone koopt ($299 + 2 jaar abonnement) dan kun je dat na de eerste maand afzeggen ( eerste maand +- $50 + $185 EFT = vroeg tijdig beëindig vergoeding).
    Wel moet je een kennis hebben die voor je naar de winkel wil gaan, want je kunt alleen met een service-nummer (soort Nederlands BSN) een abonnement afsluiten.
    De totaal som hangt een beetje af van de staat (verschillende tax) en welk abonnement je kiest. Ik heb het duurdere abonnement genomen omdat ik één hele maand in Amerika zat voor vakantie, dus kon ik mooi internetten en bellen.

  29. Hallo

    als ik het goed gelenzen heb gaat het om baseband 2.11.07 hoe zie ik welke baseband mijn iphone heeft

  30. Instellingen
    Algemeen
    Info

  31. Begrijp ik de berekening goed als ik uitkom op $ 550,- voor een iPhone uit Amerika (gekocht in Amerika?)

    Kees

  32. Sorry, ik bedoelde $ 536,-
    Kees

  33. Origineel geplaatst door MacVriend
    Als T-Mobile de iPhone simlock kan maken, dan zou iedereen dat toch gewoon kunnen doen? Hoe doet T-Mobile dat dan??

    dat kan t-mobile volgens mij hellemaal niet althans in het begin. Want ze konden heb in het begin ook niet zelf unlocken. Dit gaat via apple

    @m De .Wit

    info
    en dan modemfirmware dat is je baseband

  34. werkt het nu wel of niet met firm 2,1?

  35. Ik heb net in Engeland een nieuwe Iphone 3G gekocht. Nu heb ik hem nog niet geactiveerd (o2) en wil ik weten welke firmware versie ik heb, om te weten of ik de 31ste het apparaat kan activeren en kan unlocken. Wat er op de wiki vermeld staat (je moet een nummer invoeren en bellen) werkt niet. Weet iemand raad?

    Dank!

  36. iPhone zonder jailbreak (cydia en installer apps) sucks! Een pda van 5 jaar geleden is dan nog handiger! Prima updaten met pwnagetool! En niks mis de garantie hoor, er wordt nl alleen maar met de SOFTware kekloot! Veel plezier zonder themes, folders, dTunes, filmen, sbsettings, mxtube……. tw veel om op te noemen!

  37. ik weet niet hoor..maar het is nu bijna half 8,..nog steeds niks..ben benieuwd hoelaat het komt.vind dit best wel slordig..

  38. vast om 23:59,59 LOL

    Fijne nieuwjaars wisseling alle maal en ook het team.

    grzzz

  39. en al te unlocken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.