Sneller sliden door Springboard met SprintBoard (jailbreak)

(Laatst bijgewerkt: ) · Paul Pols

Na Smoothboard is er nieuwe tweak in Cydia verschenen waarmee je sneller door je Springboard-pagina’s heen kunt scrollen genaamd SprintBoard. De manier waarop je met behulp van de tweak door SpringBoard kunt scrollen is vergelijkbaar met het scrollen door bijvoorbeeld Contacten.

Na het installeren van de tweak zal er een grijze balk verschijnen als je op de pagedots (die je Springboard-pagina’s representeren boven je dock) drukt. Vervolgens kun je met één slide-beweging van links naar rechts van je eerste naar je laatste pagina sliden en natuurlijk met de omgekeerde slide-beweging ook in één keer weer terug. Om gebruik te maken van SprintBoard heb je firmware 3.0 of hoger nodig.

SprintBoard v1.0-1 is gratis te downloaden via de repository van BigBoss

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Paul Pols is onze editor en schrijver op het gebied van beveiliging. Zijn interesse voor techniek en het 'hacken' daarvan begon al vroeg. Paul ziet het jailbreaken van iPhones, iPods touch en iPads als het recht van iedere gebruiker. In het dagelijks leven is Paul werkzaam als IT Security Expert bij Fox-IT en voert in dat kader onder andere penetratietesten uit op iOS apps en devices.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.