Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Snapchat laat je nu emoji-stickers plakken op een video-Snap

Snapchat voor de iPhone heeft nu ook ondersteuning voor emoji-stickers in video-Snaps. Hierdoor plaats je een willekeurige emoji op een vaste locatie in een video, zodat deze meebeweegt met het filmpje. Ook werken de lenzen nu met oudere iOS-apparaten.

snapchatDe nieuwste versie van Snapchat heeft weer wat nieuws: je kunt nu een emoji-sticker plaatsen op een video-Snap. De optie verscheen eerder al in de Android-versie van Snapchat, maar is nu ook beschikbaar voor iOS-gebruikers. Dankzij deze emoji-stickers kun je ook je video-Snaps opvrolijken met grappige effectjes.

Emoji-sticker in een video-Snap in Snapchat

Snapchat heeft nu emoji-stickers in video-Snaps.Dankzij emoji-stickers in een video-Snap kun je je Snapchat-berichten opvrolijken met een plaatje die meebeweegt met een video. Dit wil zeggen dat je een emoji op een onderdeel in de video kunt plaatsen, maar dat deze vast blijft staan op het geplaatste object. Zo zet je bijvoorbeeld een boze emoji op het hoofd van een persoon, zodat deze op dezelfde locatie blijft staan.

Het plaatsen van zo’n emoji gaat heel eenvoudig. Maak een video-Snap door je vinger ingedrukt te houden op de opname-knop. Tik vervolgens op de sticker-knop bovenin beeld en kies een geschikte emoji en hou deze ingedrukt. Hierdoor wordt de video gepauzeerd, zodat je de emoji-sticker op een vast object kunt plaatsen. Je kunt bovendien emoji’s ook draaien en vergroten of verkleinen, zodat deze precies goed in het plaatje past. Je kunt bovendien meerdere emoji-stickers in je video plakken.

Naast de toevoeging van emoji-stickers in video-Snaps werken de lenzen van Snapchat nu ook op oudere iOS-apparaten. Nog niet zo lang geleden werden de lenzen van Snapchat gratis, terwijl deze eerder tegen betaling verkrijgbaar waren in de lenzenwinkel.

Bekijk ook

Snapchat maakt alle selfiefilters weer gratis, stopt met lenzenwinkel

Snapchat stopt met de betaalde lenzenwinkel. Alle grafische lenzen worden weer gratis en er zullen regelmatig nieuwe exemplaren verschijnen. Ook zullen er meer reclame-lenzen te zien zijn.

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 april 2016 om 20:17
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Emoji

Emoji zijn kleine afbeeldingen die je in een chat of op sociale media kunt gebruiken. Er zijn duizenden emoji: van smileys met allerlei gezichtsuitdrukkingen tot eten, voorwerpen, beroepen en nog veel meer. Er zijn ook emoji in allerlei huidskleuren, haarkleuren en geslachten. Elk jaar komen er weer tientallen nieuwe emoji bij. Speciale varianten zijn de animoji en Apple's eigen Memoji.

Emoji

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.