Reacties voor: Smart brengt prijzige iPhone-houder met navigatiesoftware uit

Smart gaat deze zomer een houder en een iPhone-applicatie uitbrengen. De applicatie is bedoeld om te navigeren, maar kan ook je muziekcollectie afspelen en je geparkeerde auto terugvinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 25 reacties

  1. Wat een lelijke en dure oplossing!!!

  2. lelijk vind ik wel meevallen, duur wel

  3. mensen die zo graag hun geld kwijt willen……
    giro 555

  4. Prijs is waarschijnlijk zo hoog, omdat ze van te voren al aan zien dat niemand dit gaat kopen.

  5. wow een mooi smart design Daimler AG, gelijk ff kopen voor mijn vrouw die is op 28 augustus jarig, die zal hier heel blij mee zijn

  6. @gserban: Hmm, knappe jongen die dat doet. Het product is dan nog lang niet op de markt.

  7. Voor een oplossing van de autofabrikant zelf vind ik het inderdaad niet zo mooi. Die prijs vind ik dan weer niet zo vreemd… vergeet niet dat dit normale dealerprijzen zijn voor dergelijke accessoires, en dat je voor updates van de kaarten in een ingebouwd navigatiesysteem vaak nog meer dan die 49 euro neertelt. Wel nogal inhalig om je ook nog eens voor de app te laten betalen.

    Maar… in het algemeen zou ik graag meer autofabrikanten zien die een cradle maken, en dan liefst een beetje mooier dan een losse cradle. Maar ja… zelfs een simpele Aux-aansluiting is op veel ingebouwde autoradio’s nog steeds ver te zoeken.

  8. Die craddle is wel mooi.
    Weet iemand waar ik deze kan vinden?

  9. Lelijke oplossing in een lelijke auto 😀

  10. Via een camera zien hoe hard je rijd en dan gewaarschuwd worden?

    Is dit iets fantastisch wat andere software niet kan? Met gps en een vastgestelde snelheid op de weg gaat dt toch ook?

  11. Pff, die van mij zit in de dashboard ruimte achter het stuur, in de plastic houder uit de iphone verpakking. Gaat al 2 jaar perfect zo. Kosten 0,0. =Yaris

  12. ik ben een superfan van de Smart ForTwo. geweldige auto. ik maak zelf gebruik va de X-tand Go houder. da’s pas handig en kost zo’n €30. scheelt een beetje.

  13. En dan te bedenken dat je voor €315 ,= een originele BT carkitvan smart kan kopen, waarbij je klokje wordt vervangen door een TFT schermpje, en je je Iphone middels een jockdail geheel kunt bedienen.
    Een betere en goedkopere originele Smart oplossing.

  14. Vergeet niet dat dit een inbouw houder is met lader etc etc etc, dus beter dan zo’n cheape oplossing..

  15. heb zelf houdertje vanm ong. 10 euro gekocht en op de achterkant van iPhone magneetje geplakt
    Die houder zit op dashbord net boven radio, iPhone zit prima

  16. Magneetje op Iphone lijkt me niet verstandig…

  17. de icoontjes lijken wel veel op MIO! 🙂

    leuke maar dure optie …

  18. Gewoon een brodit proclip en actieve houder…. Zou nog niet smart gaan rijden als kreeg ik geld bij. Hopeloos smurfenvoertuig.

  19. @sander: Magneet op iphone is niet zo slim, maakt de kans dat je harden schijf gewist/kapot gaat stukken groter..

  20. Harde schijf? Even de specs doorlezen van de iPhone!

  21. @Sander dan heb je waarschijnlijk een MrHandsfree-carkit

    Maar welke “idioot” plakt er nu een magneetje op een iPhone, de best gestylde telefoon op dit moment. Daar maak je de iPhone alleen maar verrekte lelijk mee.

  22. Een officiele Ipod aansluiting in een Honda kost ook al 350,- inclusief het inbouwen, dus dan is deze oplossing helemaal zo duur nog niet.

  23. @Flugel:
    Mijn TomTom app toetert als ik te hard rijd en onderin is een balkje waar in staat hoe hard ik rijd en wat de max snelheid is. Erg handig.

    Het grote probleem met navigatie software is, en dat geldt ook vast voor de Smart Carkit, is dat je niet tegelijk kan bellen. De TomTom app start wel weer op als je op hangt, maar dan heb je de juiste afslag al gemist natuurlijk.

  24. @Franky:
    Een smart voor twee… Dat staat tegenover wat? Een smart waar maar één persoon in kan? Imho hoort de smart eigenlijk thuis in een arm socialistisch, Aziatisch land waar men geen echte auto’s kan veroorloven, Vietnam bijvoorbeeld.

  25. hahahahahaha, ik zou bij in therapie gaan bij je.. hebben jullie tegenstanders van de smart er wel eens een proefrit in gemaakt? ik ben vanaf dag 1 onder de indruk van deze auto. en eindelijk heb ik er eentje. cabrio. ge-wel-dig. echt helemaal top. natuurlijk is tie klein, maar daarom wel reuze fijn. het is een lifestyle.ik heb daarnaast wel een grotere auto, maar die smart is echt top. zelden zo’n geinige auto gezien. een auto die qua kleur of interieur nooit kan vervelen. je verandert m zo in andere kleuren. doe dan maar eens me een andere auto.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.