Reacties voor: Slechts drie landen zijn goed voor 60% van iOS-appomzet

iOS is goed voor 71% van de app-downloads. Android haalt slechts 29%. Ook blijken de ontwikkelaars sterk afhankelijk van slechts 3 landen: VS, Japan en Verenigd Koninkrijk. Het blijkt allemaal uit een infographic van App Annie.

Reacties: 14 reacties

  1. Nooit apple reclames hier in holland en al helemaal niet in die/de meeste belwinkels.. dus niet zo gek
    alleen kieskeurige mensen nemen iPhones

  2. Origineel geplaatst door Oscar
    Nooit apple reclames hier in holland en al helemaal niet in die/de meeste belwinkels.. dus niet zo gek alleen kieskeurige mensen nemen iPhones

    Alleen diegene die meer geld overhebben voor een smartphone…

  3. Origineel geplaatst door Thomas
    Origineel geplaatst door OscarNooit apple reclames hier in holland en al helemaal niet in die/de meeste belwinkels.. dus niet zo gek alleen kieskeurige mensen nemen iPhones Alleen diegene die meer geld overhebben voor een smartphone…

    Samsung Galaxy SIII is ook nog €600 hoor..

  4. Origineel geplaatst door Jeroen
    Origineel geplaatst door ThomasOrigineel geplaatst door OscarNooit apple reclames hier in holland en al helemaal niet in die/de meeste belwinkels.. dus niet zo gek alleen kieskeurige mensen nemen iPhones Alleen diegene die meer geld overhebben voor een smartphone…Samsung Galaxy SIII is ook nog €600 hoor..

    Ik zeg ook niet dat mensen die meer geld overhebben niet voor de SGS3 zullen gaan. Zelf heb ik een HTC One X, ook ik heb wel wat geld, maar ik heb gewoon liever een groter scherm en een nieuwere smartphone. Ieder zijn eigen smaak, maar ik ken ook mensen uit mijn klas die zomaar een iPhone van hun ouders hebben gekregen en zijn zozeer niet echt kieskeurig. OT: iOS is gewoon veel rijker aan apps en developers zijn gewoon meet attracted door het OS, zelf zou ik ook de apps van de appstore op mijn mobiel willen hebben.

  5. En niet te vergeten de betaalmogelijkheden. In de Google Play Store is een credit card nog de enige mogelijkheid. Veel, jonge, gebruikers hebben deze niet.

  6. Origineel geplaatst door Oscar
    Nooit apple reclames hier in holland en al helemaal niet in die/de meeste belwinkels.. dus niet zo gek. Alleen kieskeurige mensen nemen iPhones

    Nooit reclame? Nieuwsgeving op tv, krant en Internet is ook reclame. Apple betaald grof geld aan exposure via zulke media. Verder zie je bij introductie genoeg bushokjes met iPhone reclames. En wat te denken van de vele belwinkels per winkelstraat. Kom je daar ooit binnen? Blijkbaar niet.

    Conclusie: Apple maakt zeker WEL reclame voor haar telefoons!

  7. iOS begint achter te lopen op Android. Nog steeds geen basic functionaliteit zoals lockinfo etc.
    Als ik nu een nieuwe telefoon zou moeten kopen en naar de features van de telefoon en zo kijk, dan krijgt apple het zwaar.
    Ik denk dat in china een aantal lokale app stores voor android zijn die niet op de radar van het onderzoek staan. Vandaar minder downloads daar. Denk ook aan het taalprobleem.

  8. iOS/iPhone begint achter te lopen?? Heb jij een ander bericht gelezen??

  9. De wens is de moeder van de gedachte wellicht?!

  10. Had iemand japan verwacht??

  11. @iFeun: Apple gaat het niet zwaar krijgen hoor 😉

  12. In de metro in Beijing heb ik enorm veel iPhones gezien, maar voor een Chinees is alles ongeveer tien keer zo duur, dus dat is een rem op het kopen van app’s. Verder is daar geen Facebook, twitter en bijna geen Google, wat veel app’s minder bruikbaar maakt.

  13. @Hillechien: Ik kom net terug uit Vietnam, waar ongeveer iedereen in de grotere steden een iPhone lijkt te hebben. Ook in Vietnam past de communistische partij een firewall toe. En die (zelf getest) blockt Facebook via de website, maar de Facebook App werkte prima in iOS (en Android)!

    Dus wellicht dat je in China ook juist de censuur kunt omzeilen middels je smartphone?

  14. @_Stephan: Via de app kreeg ik ook geen toeging, maar ik kwam iemand tegen met een VPN verbinding naar haar werk, en dat werkt wel.
    Wat eigenlijk nog lastiger is dat fotocamera’s met GPS niet werken, en niet alleen mijn Panasonic. Maar gelukkig via de iPhone nu juist weer wel, anders zat ik nog ergens verdwaald in Beijing 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.