Met deze case verandert de iPad Pro pas echt in een schetsboek

De iPad Pro wordt geprezen als tekentablet, maar ziet er natuurlijk niet uit als een klassiek schetsboek. De Kickstarter voor de Sketchbook-case wil hier verandering in brengen, en geeft de tablet een klassieke ringband.

iPad-Pro-Sketchbook

De iPad Pro moet samen met een Apple Pencil het ideale hulpje zijn van de moderne tekenaar. Voor de kunstenaars die moeite hebben om afscheid te nemen van hun klassieke schetsboek, is er nu een mooie tussenstap. De Sketchbook-case ziet er op het eerste gezicht uit als een tekenboek met ringband, maar verbergt eigenlijk Apple’s grootste tablet tot nu toe.


Aan de binnenkant van het schetsboek is een leren hoes aanwezig waar je de iPad Pro stevig in vast kunt klemmen. Ook is er een uitsparing voor de Apple Pencil aanwezig, waar je het pennetje in kunt schuiven. Aan de binnenkant van de flap van het Sketchbook zijn twee uitvouwbare stukken aanwezig die je kunt gebruiken om de iPad Pro recht overeind te zetten. Handig als je aan het tekenen bent, of de iPad Pro naast je MacBook wegzet als tweede scherm.

Sketchbooks in verschillende kleuren

Schetsboeken zijn er in allerlei kleuren, en ook daarop is de Sketchbook geen uitzondering. Op de Kickstarterpagina zijn verschillende versies van het Sketchbook beschikbaar, zoals zwart, bruin en wit leer. Alle varianten blijven stevig op zijn plek door een breed elastiek en de grote zwarte ringen aan de linkerkant van het boek.

iPad-Pro-Sketchbook

Het harde plastic in het midden van de hoes moet schade aan de iPad Pro voorkomen, terwijl de binnenkant van zachte microvezels is gemaakt die ervoor zorgen dat het scherm van de tablet kras vrij blijft. De Lightningpoort blijft vrij als hij in de case zit, zodat je de iPad Pro er gewoon in kunt laten zitten als je hem oplaadt.

De Kickstartercampagne voor de SKetchbook-case is nog maar net van start gegaan, en is met 31 dagen op de teller dan ook nog ver verwijderd van het streefbedrag van 3800 pond. Mocht dit bedrag behaald worden dan kun je in maart 2016 jouw exemplaar van het Sketchbook verwachten. Bij een donatie vanaf 18 pond krijg je een zwarte of bruine variant thuis gestuurd, wat omgerekend neerkomt op €23,-.

Bekijk ook

Deze lederen hoes beschermt je iPad Pro en Apple Pencil

Ben je bezorgd over hoe je je iPad Pro straks overal mee naartoe moet nemen zonder dat je hem beschadigt? Het Kickstarter-project Pad & Pencil is een mooie leren hoes waardoor je je iPad Pro veilig kunt meedragen.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.