SiriCorrectInfinity: corrigeer meermaals je Siri-commando’s (jailbreak)

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

SiriCorrectInfinityJe kunt een verkeerd gegeven commando aan Siri aanpassen door er op te tappen. Handig, maar je kunt dit slechts eenmaal doen. Zit je correctie er naast, dan zul je een heel nieuw commando moeten geven. SiriCorrectInfinity zorgt ervoor dat je een commando zo vaak als je wil kunt aanpassen.

Het corrigeren van commando’s is één van de minder bekende functies van Siri. Door op de tekst van je uitspraak te drukken verschijnt het toetsenbord van je iPhone, waarmee je iets anders kunt typen.

Hoewel het handig is dat je met SiriCorrectInfinity constant je verkeerd uitgesproken commando’s kunt corrigeren, lijkt het aanpassen van je commando’s wel wat omslachtig: als je de tijd hebt om opdrachten te typen, zou je immers zelf door de menu’s van je iPhone kunnen navigeren om iets gedaan te krijgen.

SiriCorrectInfinity is direct nadat je hem hebt geïnstalleerd te gebruiken. Je hoeft de tweak niet verder in te stellen.

SiriCorrectInfinity is gratis te downloaden via de repository van ModMyi

Bron: iDownloadBlog

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.