Reacties voor: Samsung haalt Galaxy Tab 7.7 weg uit beursstand

Heeft Apple toegeslagen op de IFA in Berlijn? Samsung heeft plotseling de Samsung Galaxy Tab 7.7 weggehaald uit de beursruimte. Naar eigen zeggen om zich op de Samsung Note te kunnen concentreren.
Lees het complete artikel → Samsung haalt Galaxy Tab 7.7 weg uit beursstand
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Trieste aktie.

    Zorgt wel voor extra reclame voor samsung.

  2. De Tab 7.7 wordt ook niet in de USA verkocht. Dus voor wie is deze Tab dan bedoelt?

  3. jammer dat apple nu na microsoft steeds meer zo zijn stempel aan het drukken is op onze vooruitgang innovatie. vroeger martelde ze alleen hun eigen gebruikers met usb en flash restricties maar dat is schijnbaar niet meer genoeg..
    niet echt gezond!

  4. Origineel geplaatst door appelflap
    jammer dat apple nu na microsoft steeds meer zo zijn stempel aan het drukken is op onze vooruitgang innovatie. vroeger martelde ze alleen hun eigen gebruikers met usb en flash restricties maar dat is schijnbaar niet meer genoeg..niet echt gezond!

    Is het wel gezond dat ‘andere’ fabrikanten de vooruitgang tot staan brengen door zelf niet te innoveren maar simpel alles van apple jatten?? Dacht het niet.

  5. Jobs zei niet voor niets.. 2011 the year of the copycats!!
    Heb twee leuke filmpjes gezien op youtube. Een van de eerste versies van Android hahaha dat leek enorm op De Blackberry interface. Na het succes van de iPhone leek het weer enorm op de iPhone interface, maar dan met widgets. Niet voor niets dat Rubin eerst bij Apple werkte en later chef Android werd (goh goh wat een toeval).

    Het tweede filmpje ging over het uiterlijk en de vorm van tablets VOOR de iPad en NA de iPad.
    Dan snap je waarom mensen zeggen dat zowel Android als Samsung klakkeloos aan het kopieeren zijn en dat is gewoon verboden en daarnaast zeer triest.

    Samsung blijft gewoon doorgaan met kopieen op de markt brengen en worden daarop terecht aangepakt en al die schreeuwlelijkjes hier en op andere fora moeten toch echt beter nadenken voordat ze die onzin uitkramen.

  6. @Marcooo:

    En weer een apple fanboy met tunnelvisie.

  7. @Marcooo:
    Hoezo lijkt Android op iOS dan. Als ik mijn Sensation naast een iPhone leg zit er toch best we wat verschil tussen wat uiterlijk betreft en dan heeben we het nog niet over de verschillen ten aanzien van bv MP3 ringtones, bluetooth en flash.

    Rubin heeft voor hij aan Android begon eerst nog ergens anders gewerkt en daar zaten de nodige jaren tussen. Ik zie het verband dan ook niet tussen Android en iOS.

    Het uiterlijk van de iPhone en de iPad wordt zo erg gekopieerd door Samsung dat Apple de foto’s voor de rechtzaakbheeft moeten manipuleren. Dat is pas triest. Daarnaast is Samsung door de Nederlandse rechter vrijgesproken van kopieren, ze dienen alleen een gesture aan te passen. De rest heeft Apple verloren.

  8. Origineel geplaatst door dries6951Origineel geplaatst door appelflapjammer dat apple nu na microsoft steeds meer zo zijn stempel aan het drukken is op onze vooruitgang innovatie. vroeger martelde ze alleen hun eigen gebruikers met usb en flash restricties maar dat is schijnbaar niet meer genoeg..niet echt gezond!Is het wel gezond dat ‘andere’ fabrikanten de vooruitgang tot staan brengen door zelf niet te innoveren maar simpel alles van apple jatten?? Dacht het niet.

    Nee natuurlijk niet. Maar lees op rechtspraak.nl de uitspraak van de NL rechter er maar eens op na inzake de Galaxy telefoons. Het enige dat de rechter Apple heeft toegekend is patent EP868:

    “EP 868 heeft betrekking op een gebruikersinterface voor het scrollen in en het verplaatsen van digitale objecten, zoals foto’s of electronische documenten, op een apparaat met een touchscreen beeldscherm. EP 868 heeft onder andere betrekking op een interface die zo gebruikt kan worden dat een gebruiker binnen afbeeldingen in een digitale fotogalerij kan scrollen en tussen verschillende afbeeldingen kan navigeren.

    Feit dat Apple zo hard haar patenten inzet om via de rechter concurrende producten uit de markt te weren, zegt niet zoveel over de patenten, dan wel de strategische angst van Apple inzake een krimpende markt voor vraag naar haar producten, die er achter zit verscholen.

  9. Ik denk juist dat het heel goed is dat Apple zijn R&D zo goed mogelijk beschermt tegen kopieerders (die dan wel zo slim zijn om er 1 of 2 dingetjes aan te veranderen zodat ze niet meteen worden afgeschoten)… Wie weet geeft de rechter (in Duitsland of in hoger beroep) Samsung gelijk dat ze niet kopiëren, maar Apple doet er wat mij betreft goed aan zich niet zonder slag of stoot neer te leggen bij de praktijken van Google en Samsung… Dat hebben ze goed geleerd van de periode met Microsoft in de begin jaren ’90…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.