Runtastic Results wil je lichaam transformeren in 12 weken

Runtastic heeft een nieuwe app onthuld die verder gaat dan hardlopen. In twaalf weken tijd wil Runtastic Results je lichaam transformeren.

Runtastic-Results

Runtastic heeft een nieuwe app onthuld die jou twaalf weken lang laat trainen. Heb jij het in je om met Runtastic Results een ‘ultimate body-transformation’ te ondergaan?


Runtastic staat bekend om de hardloop-app, maar Runtastic Results gaat een flinke stap verder. De app presenteert iedere dag verschillende oefeningen aan je die gericht zijn op het verbranden van vet, opbouwen van kracht en het versterken van je spieren.

Runtastic-Results Runtastic-Results

Runtastic Results zit vol met trainingsvideo’s

Voordat je een trainingsprogramma krijgt, doorloop je eerst een test die uiteindelijk op basis van de resultaten een schema voor je samenstelt. Oefeningen worden uitgelegd met video’s die tussen de 15 en 45 minuten duren. Om deze training toegankelijk te houden zijn er geen accessoires nodig voor de oefeningen.

Bekijk ook

Runtastic Moment ziet eruit als een gewoon horloge

De Runtastic Moment is een nieuw fitnesshorloge met analoge wijzerplaat, die in maar liefst 10 uitvoeringen te krijgen is. Een smartwatch is het echter niet.

Naast de dagelijkse oefeningen geeft Runtastic Results je ook iedere week tips over de juiste voeding. Als je na het uitvoeren van je dagelijkse training nog energie over hebt kun je ook een Standalone Workout starten. Daarnaast werkt Runtastic Results samen met Apple’s Gezondheid-app waar je de data naar kunt uploaden.

https://www.youtube.com/watch?v=uvzeH2dvvdQ

Runtastic Premium

Om van alle mogelijkheden van Runtastic Results gebruik te maken heb je een lidmaatschap op Runtastic Premium nodig. Dit kost 9,99 euro per maand, 39,99 euro voor een half jaar of tijdelijk 59,99 euro voor een heel jaar. Met Runtastic Premium kun je alle video’s bekijken en krijg je toegang tot de persoonlijke trainingsschema’s.

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 november 2015 om 16:15
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.