RTL XL: gemiste televisieprogramma’s op iPhone bekijken

· Gonny van der Zwaag

rtl xlEen tip voor mensen die graag oude televisieprogramma’s terugkijken: sinds een paar dagen kun je op de iPhone ook (weer) de gemiste RTL-programma’s gratis zien. Op de iPad is het al een paar maanden mogelijk om gratis naar gemiste RTL-programma’s van de afgelopen week te kijken. Je hoefde alleen maar rtlgemist.nl in Safari in te tikken en kwam op de juiste pagina. Op de iPhone werkte het aanvankelijk wel, daarna een tijdje niet en sinds een paar dagen opeens weer wel.

RTL is overgestapt naar RTL XL, een nieuwe naam voor RTL Gemist maar met in feite dezelfde functie. Je moet goed opletten dat je de URL voor de iPad-site gebruikt.

Eerder schreven we al over de mogelijkheid om RTL Gemist op de iPhone te bekijken. Toen werkte de functie nog niet op alle iPhones.

Omdat dit nogal eens misgaat en mensen terechtkomen op pagina’s waarbij je toch voor tv-uitzendingen moet betalen leggen we het uit aan de hand van twee plaatjes:

Tipgever: Bram via Twitter

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.