RTL XL: gemiste televisieprogramma’s op iPhone bekijken

· Gonny van der Zwaag

rtl xlEen tip voor mensen die graag oude televisieprogramma’s terugkijken: sinds een paar dagen kun je op de iPhone ook (weer) de gemiste RTL-programma’s gratis zien. Op de iPad is het al een paar maanden mogelijk om gratis naar gemiste RTL-programma’s van de afgelopen week te kijken. Je hoefde alleen maar rtlgemist.nl in Safari in te tikken en kwam op de juiste pagina. Op de iPhone werkte het aanvankelijk wel, daarna een tijdje niet en sinds een paar dagen opeens weer wel.

RTL is overgestapt naar RTL XL, een nieuwe naam voor RTL Gemist maar met in feite dezelfde functie. Je moet goed opletten dat je de URL voor de iPad-site gebruikt.

Eerder schreven we al over de mogelijkheid om RTL Gemist op de iPhone te bekijken. Toen werkte de functie nog niet op alle iPhones.

Omdat dit nogal eens misgaat en mensen terechtkomen op pagina’s waarbij je toch voor tv-uitzendingen moet betalen leggen we het uit aan de hand van twee plaatjes:

Tipgever: Bram via Twitter

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.