Reacties voor: RTL Gemist: tv-programma’s kijken op je iPad en iPhone nu mogelijk [scoop]

RTL Gemist is vanaf nu ook op je iPad en iPhone te bekijken. De filmpjes zijn in H.264-formaat en afkomstig van RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 59 reacties

  1. Eindelijk! 😀

  2. Ik kan niet anders zeggen als .. Whoehoe!! Langzaam maar zeker gaat de iPad uitgroeien tot DE gadget van 2010!!
    Wij early adapters zullen de kar moeten trekken, maar ik weet zeker dat als mijn omgeveving dit gaat zien dat er veel er ook 1 willen en zullen halen.
    Ik denk dat ik inmiddels zeker 12 mensen heb kunnen overhalen een iPhone te halen (eigenbelang nu ze ook skype en whatsapp hebben haha)

  3. Yes Yes Yes! Helemaal top!

  4. Video’s zien er goed uit, maar dit is denk niet te doen op het 3G netwerk. Het laden duurt al redelijk lang op m’n WiFi netwerk, wil niet weten hoe lang dit duurt op 3G.

  5. Waarom niet op iPhone 3G?

    Iemand een idee…?

  6. Erg gaaf dat dit nu al werkt zeg. Laat maar weer goed zien dat de vooruitziende blik van Apple weer gaat uitkomen (flash de deur uit BV)

    Trouwens ook wel geinig hoe ze de dingen hebben genoemd. De (in nederland) nieuwe aflevering van spartacus heet ineens “sloerie” op de iPad site.

  7. Ziet er goed uit!

  8. Op de iPhone 3G kun je http://www.rtlgemist.nl openen en kijken. Het aanbod is daar wel aanzienlijk minder. (Vandaag – Gisteren – Eergisteren)

    … en je moet daar betalen.

  9. Jammer dat het geen app is zoals uitzendinggemist, maar alvast een hele goede oplossing! Top.

  10. Hulde aan RTL!

  11. Dat RTL dit nog niet meldt op hun site…kende zowel de m.rtlgemist.nl site niet als de nieuwe iPad site.

    Heb zelf de oude iPod touch en iPhone 3G, jammer dat het daarop dan niet werkt.

    Wat zullen deze dan missen vergeleken met de iPhone 3Gs?

  12. RTL gemist, ik kijk nooit programma’s op internet die al op tv zijn geweest. Dan trekt mij de TV die dan aanstaat meer en kijk ik het niet af. Voor wie vanavond RTL nieuws gemist heeft, presentator had niet door dat hij al op tv was:
    http://www.youtube.com/watch?v=m0SqL6CohCc

  13. Zelfs x-factor is gratis 🙂 op de normale website moet je daarvoor betalen!

    Nu nog een iets betere lay-out, maar dit is een goed begin!

  14. Helemaal top werkt super, goede kwaliteit en gratisss

  15. Klopt inderdaad dat het niet werkt op de 3G. Was te vroeg met reageren op iPhoneclub. Wel jammer, gewoon via rtlgemist.nl moet je overal voor betalen op de iPhone..

  16. Als je er met de computer heen gaat dan kun je ze ook gratis zien. Ook fijn om te weten aangezien ze voor sommige programma’s ook op de normale website al geld vragen. Het schijnt gewoon een mp4 bestand te zijn, raar dat de 3G deze niet opent!

  17. Origineel geplaatst door Melvin
    Video’s zien er goed uit, maar dit is denk niet te doen op het 3G netwerk. Het laden duurt al redelijk lang op m’n WiFi netwerk, wil niet weten hoe lang dit duurt op 3G.

    Ik heb net het weer bekeken van vanavond, over m’n 3G-netwerk, binnenshuis, snel geladen en haarscherp! Daar kan m’n Slingbox i.c.m. Slingplayer nog wat van leren!

  18. Wow! Geweldig! Dit is echt een verrijking van mn 3GS.

    Kan niet wachten totdat de iPad hier te koop is 😀

  19. Ziet er mooi uit ja echt een uit komst
    maar ik wil de vreugde steming een beetje temperen dit is waarschijnlijk de test.
    Waarna je ook hier voor kan gaan betalen:-(

  20. Betalen voor RTL crap? No thanks

  21. Woow heel vet! Gewoon als je in het buitenland ligt op het strand met WiFi even alle uitzendingen van RTL bekijken! Top top top!

  22. Mankeert er wat aan je ogen?

    Origineel geplaatst door Adby
    Betalen voor RTL crap? No thanks

  23. Hulde voor de iPhoneclub!

    Zonder dit nieuws, had ik dit niet geweten! Top post!

  24. Bij mij werkt het ook gewoon op m’n iPhone 2G 😀 NICE

  25. Origineel geplaatst door Jo
    Waarom niet op iPhone 3G?Iemand een idee…?

    Oud en achterhaalde techniek voor je commandore 64 kan je ook geen nieuwe games meer kopen

  26. cool. jammer dat het niet een gewone app is.

  27. Leuk allemaal dat dit kan, echter krijg ik het niet werkend op mijn 3GS. Na in typen http://rtl.nl/service/gemist/device/ipad krijg ik alleen de begin pagina na het kiezen van een programma krijg ik alleen maar tekst te zien. Dit zelfde bij m.rtlgemist.nl Doe ik iets fout of heb ik iets gemist?

  28. Werkt idd prima op een 3GS, zelfs via 3G 😀
    Ook een aanrader om via je laptop deze site te gebruiken. Heb zelf een windows OS en die opent het programma dan in windows mediaplayer. En dit alles zonder irritante reclame filmpjes vooraf en halverwege het programma (zoals rtl sinds enkele weken heeft)

  29. @peppijn:

    Je moet deze link volgen:
    http://rtl.nl/service/gemist/device/ipad

    Deze staat ook in het bericht!

  30. Origineel geplaatst door Willem
    Bij mij werkt het ook gewoon op m’n iPhone 2G NICE

    Nou, bij mij werkt het niet op mijn iPhone 2G. Ik heb firmware 3.1.3. Willem, welke versie heb jij?

  31. zoals ik al schreef heb ik deze link gebruikt op mijn iPhone 3GS met als resultaat alleen maar tekst, wat doe ik niet goed? @Paul:

  32. @Snader:

    Ehm, waarschijnlijk omdat jij thuis een 1 mbit upstream hebt en RTL net even een ‘iets’ snellere upstream heeft? Als jij glasvezel krijgt thuis met een meesterlijke upstream, bijv. factor 30, dan is jouw slingplayer ook fantastisch 🙂

    On: ik hoop het vanavond te kunnen testen met mijn iPad die straks wordt geleverd! 😀

  33. Bij mij werkt het niet, ik krijg als ik op een programma klik een zwart scherm

  34. het is een beetje jammer dat ze die page niet wat gelikter hebben gemaakt – zo moeilijk is het niet. maar goed het werkt

  35. Werkt ook prima via Safari op een Mac. Handig!

  36. NICE 🙂 Hier ben ik blij mee!! Kan ik lekker ook RTL programma’s kijken op de iPad! Door de week werk ik in Duitsland en van dat Duitse synchroniseren word je niet echt blij!

  37. @Roeland:
    Daar heb je gelijk in. Krijg volgende maand glasvezel 😉

  38. Ik heb een iPhone 3GS met de FW 3.1.3. Als ik naar de website ga en ik een aflevering open, dan laad hij een poosje en uiteindelijk zegt die: de filmstructuur word niet ondersteund.

    Apart, iemand een idee?

  39. Origineel geplaatst door Snader
    @Roeland: Daar heb je gelijk in. Krijg volgende maand glasvezel

    🙁 bofkont

  40. Goede stap RTL! zelfs reclame vrij!

  41. Origineel geplaatst door Adby
    Betalen voor RTL crap? No thanks

    Ach, het sluit aan op de doelgroep van zowel Ipad-eigenaren als RTL-kijkers: niveau nihil…

  42. Origineel geplaatst door peppijn
    Leuk allemaal dat dit kan, echter krijg ik het niet werkend op mijn 3GS. Na in typen http://rtl.nl/service/gemist/device/ipad krijg ik alleen de begin pagina na het kiezen van een programma krijg ik alleen maar tekst te zien. Dit zelfde bij m.rtlgemist.nl Doe ik iets fout of heb ik iets gemist?

    @ Pepijn: ik had hetzelfde probleem. Maar omdat het via de add in browser van de ipc app wel werkte vermoedde ik al dat het aan Safari lag. Het is een kwestie van plugin’s enablen in je instellingen menu. Daarna werkt het!

  43. Beste Dabbevanger, Heel erg bedankt voor je tip. Na enablen van de plugin’s werkt het. Wat een mooi beeld, heerlijk 07:00uur journaal in je auto tijdens de file @Dabbenvanger:

  44. De iPad-versie van RTL Gemist blijkt ook uitstekend te werken op de Playstation 3, via de ingebouwde browser van die spelconsole.

  45. Ja werkt inderdaad op de PS3. Maar hij heeft wel bufferproblemen waardoor die steeds even blijft hangen

  46. Jammer dat het niet werkt met de 3G (had het voor de zekerheid ook nog even zelf getest). Merk je toch dat er duidelijk verschil zit tussen de 3G en 3GS.
    Handig voor de mensen waarbij het wel werkt!

  47. Gezien dat je nu moet betalen als je naar de officiele site gaat http://m.rtlgemist.nl ?

  48. Origineel geplaatst door Davros
    De iPad-versie van RTL Gemist blijkt ook uitstekend te werken op de Playstation 3, via de ingebouwde browser van die spelconsole.

    Werkt inderdaad prima. Bedankt voor de tip!

  49. Voor de iPhone 3G bezitters met Jailbreak: op de een of andere manier werken de RTL Gemist streams wél wanneer je de Safari Download Plug-In hebt geinstalleerd via Cydia.

  50. Origineel geplaatst door OSxMobile
    Voor de iPhone 3G bezitters met Jailbreak: op de een of andere manier werken de RTL Gemist streams wél wanneer je de Safari Download Plug-In hebt geinstalleerd via Cydia.

    Nope.. Heb een jailbroken 3G, maar kan alleen het bestand downloaden. Wanneer ik open in Mediaplayer doe, dan krijg ik na 10 sec. te zien dat de video niet afgespeeld kan worden.

  51. Jammer dat je geen uitzendingen van de weken hiervoor kan terug bekijken! Daar zouden ze nu zeker wat aan moeten doen! Of kan het misschien wel? Heeft iemand een idee of het wel mogelijk is om uitzendingen van eerder weken terug te bekijken of niet?

  52. Ongelofelijk betalen voor xfactor wat een mafketels zeg dan gaan mensen die toch zelf erop zetten en dan downloaden hahaha weer klikken minder voor hun bizar man eerst betalen voor tv internet enz en dan dat ook nog eens hahahaha de gekste 🙂

  53. @Jaap:
    Helaas zijn er al meer programma’s bijgekomen waarvoor je moet betalen om ze te kunnen zien via RTLgemist.nl – schandalig!

  54. awww ik zie as the world turns er niet tussen D:

  55. Awesome Voetbal International tijdens WK kijken..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.