iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Rapper Ludacris introduceert Party in a Box iPad-speaker #CES2012

Rapper Ludacris heeft de Party in a Box aangekondigd, een speaker voor de iPad waarmee je op meerdere manieren muziek kunt afspelen. De Party in a Box wordt uitgebracht via Soul Electronics en werd gepresenteerd op elektronicabeurs CES.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

party-in-a-box-ludacrisDJ/rapper Ludacris heeft al een productlijn met headsets. Zijn nieuwste creatie is de Party in a Box, een speaker waar je een iPad in kunt steken. De artiest brengt het uit via zijn eigen productlijn Soul Electronics en is groot genoeg om een iPad erin te steken. Daarnaast zijn er nog drie andere manieren om je muziek via de ingebouwde speakers af te spelen: AirPlay, Bluetooth en een 5,8 GHz transceiver die muziek ongecomprimeerd vanaf een audio-cd kan afspelen.


De HDMI-poort zorgt ervoor dat je de speaker ook op een tv of projector kunt aansluiten. Het is zelfs mogelijk om er een PA-systeem van de maken. De Party in a Box (PIAB) heeft 6,5 inch subwoofers, twee 3-inch midrange speakers en vier 1-inch tweeters. Een prijs is nog niet bekendgemaakt.

soul-electronicsDe Party in a Box is ook buitenshuis te gebruiken. Naast een 110/240 Volt stroomaansluiting zit er een 12 Volt-autoadapter bij, maar je kunt ook oplaadbare batterijen erin steken. Soul is aanwezig op de internationale Consumer Electronics Show in Las Vegas. Chris ‘Ludacris’ Bridges kondigde de nieuwe producten tijdens een persconferentie persoonlijk aan.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.