Rabo Bankieren-app krijgt veelgevraagde zoekfunctie

Het is met de Rabo Bankieren-app van de Rabobank nu mogelijk om te zoeken naar transacties. Je kunt zowel op naam als bedrag zoeken tot een maximum van vijftig transacties.

De Rabo Bankieren-app heeft een nieuwe veelgevraagde functie gekregen: een zoekfunctie. Deze functie is stilletjes toegevoegd, want in de omschrijving van versie 5.0.1 is alleen te lezen dat er veranderingen achter de schermen zijn doorgevoerd. Na het openen van de app is echter te zien dat er een zoekfunctie beschikbaar is. Hierdoor kun je makkelijker zoeken naar afschrijvingen.

Alleen zoeken in betaalrekeningen

Zoeken in Rabo Bankieren-app.De Rabo Bankieren-app heeft nogal wat kritiek over zich heen gekregen. Na de grondige redesign verwachtten veel mensen nieuwe functies, maar die bleven uit. Ook de zoekfunctie was nog niet beschikbaar, terwijl andere banken die functie wel aanbieden in hun mobiele bankieren-apps. Vanaf vandaag maakt Rabobank een inhaalslag en is het mogelijk geworden om te zoeken naar af- en bijschrijvingen in je betaalrekeningen. Zoek bijvoorbeeld naar de naam van je telecomprovider om te zien wanneer al je telefoonrekeningen betaald zijn.

Je kunt in de app zowel zoeken op naam als op bedrag, maar je krijgt maximaal vijftig transacties te zien. Standaard kun je bij het online bankieren bij de Rabobank tot vijftien maanden terug. Dit lijkt ook het geval te zijn in de app, al geeft de app een foutmelding bij meer dan vijftig transacties.

Bekijk ook

Nieuwe app van de Rabobank: geniaal idee of teveel poespas? (interview + screenshots)

De Rabobank werkt aan een nieuwe, webgebaseerde app die nogal wat reacties teweeg bracht. iCulture interviewde Marcel Hoeveman van de Rabobank over de nieuwe app en verzamelde reacties van betatesters en gebruikers.

Met dank aan @michellusthof, @basthomas, @basvroegop en basvanderploeg

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 januari 2016 om 13:55
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.