ProShot verandert je iPhone 6(s) in een GoPro

· Lars Paymans

ProShot

De GoPro-camera’s staan bekend om de stevigheid en hoge kwaliteit van de video’s. Hoewel de camera van de iPhone ook indrukwekkende resultaten oplevert, is het ontwerp van het toestel niet geschikt voor ruige survivaltochten met water, modder en andere gevaren van buitenaf. Een Kickstarterproject zegt nu de manier gevonden te hebben om de iPhone in een GoPro te veranderen.

De ProShot Case is een robuuste hoes voor je iPhone die je gewoon mee het water in kunt nemen. Omdat je op deze manier zelfs met je iPhone kunt duiken, wordt het toestel stevig verpakt in de case die afgesloten wordt met drie aluminium clips.

ProShot

Twee lagen over het iPhone-scherm
Daar overheen gaat een speciale touchscreen laag zodat je de iPhone nog kunt bedienen. Wil je echt gaan duiken, dan is er een extra laag beschikbaar die de iPhone volledig afsluit. Omdat je op dat moment het touchscreen niet meer kunt gebruiken bedien je het toestel via de ProShot-app met de volumeknoppen op de iPhone.

BEKIJK OOK
26-2-2014 · De GoPhone is een iPhone-case waarmee je een GoPro-camera aan je iPhone bevestigt. De twee vormen hierdoor één camera.
0

De cameralens van de iPhone wordt ook versterkt door de ProShot Case, dankzij de verwisselbare lenzen die je op de case kunt draaien. Op die manier kun je een fisheye, groothoek en platte lens op de camera zetten.

Om de vergelijking met GoPro compleet te maken, kun je de ProShot bevestigen aan allerlei accessoires. Hiermee kun je de iPhone aan je duikpak vastmaken, op het stuur van je fiets monteren of op een draagbaar statief zetten zodat je het toestel stevig vast kunt houden.

ProShot met Kickstarterkorting

De makers van de ProShot zamelen op Kickstarter geld in voor het project. Het streefbedrag van 25.000 dollar is inmiddels al ruimschoots overschreden met nog 20 dagen op de teller.

Zo lang kun jij ook nog je voordeel doen van de early bird korting waarmee je een ProShot case voor de iPhone 6(s) kunt bestellen inclusief de drie lenzen voor 89 dollar (82 euro) (plus verzendkosten). De eerste exemplaren worden in december 2015 geleverd.

BEKIJK OOK
11-2-2015 · Het aandeel van GoPro zakte met twaalf procent toen Apple een patent kreeg op een speciale actiecamera. Maar hoe zou deze camera van Apple eruitzien? Een nieuw concept geeft deze 'iPro' vorm.
108

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Schreef tussen mei 2015 en april 2016 als vaste redacteur voor iCulture. Lars probeert de 160GB van zijn iPod Classic tot de nok toe te vullen met goede muziek en is naast tech-nieuws ook geïnteresseerd in videogames.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.