Powerstrap: polsband laadt iPhone en andere apparaten op

· Gonny van der Zwaag

powerstrapNa de Phubby SPORT-polshouder is er alweer iets om rondom je pols te knopen: de Powerstrap. Het probleem bij veel reservebatterijen voor de iPhone is dat je ze op zak moet steken en dat ze dan nogal wat volume innemen. Ga je zonder tas de deur uit, dan is het maar de vraag of er nog ruimte in je broekzakken is.
Met de Powerstrap is dat probleem opgelost, want daarmee heb je letterlijk een backupbatterij bij de hand. De polsband bestaat uit een aantal zwarte blokjes, waarin batterijen zijn verwerkt.

Je krijgt er tien adapters voor een reeks apparaten bij, zoals de iPhone/iPod, Sony PSP, Nintendo DS en digitale camera’s. De 6 lithium-ion-batterijen zijn verwerkt in een waterbestendige silica-gel. Ze leveren een batterijcapaciteit van 1.500 mAh. Compleet opladen van de Powerstrap kun je het beste ’s nachts doen, want het duurt maar liefst vijf uur. Vervolgens heb je zo’n drie uur extra spreektijd en acht uur om muziek te luisteren. Er zijn zes kleuren: geel, groen, blauw, rood, zwart en wit.

Het accessoire wordt gemaakt door een Britse fabrikant, die een tamelijk onleesbare website online heeft gezet. Bij webwinkels zoals Amazon koop je de Powerstrap voor zo’n 40 pond (ongeveer 45 euro). Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden: handig ding of modeflater om met zo’n polsband te gaan lopen?

Meer info: powerstrap.co.uk

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.