Play brengt fisheye-lens voor iPhone 3G, 3GS en 4 uit

· Gonny van der Zwaag

fisheye lens iphonePlay.com is een bekende Britse online accessoirewinkel waar je ook vanuit Nederland kunt bestellen. De Fisheye Lens is een nieuw accessoire dat ze voor de iPhone gaan uitbrengen. Met deze hoes met ingebouwde lens maak je foto’s binnen een hoek van 160 graden. Handig voor makelaars, die bij een interieurfoto graag alles in beeld willen hebben, al zal er wel sprake zijn van vervorming. Er zijn aparte versies voor de iPhone 3G/3GS en de iPhone 4. De lens is trouwens afneembaar, dankzij een bevestiging met schroefdraad, zodat je de hoes ook zonder lens kunt gebruiken.

De case is licht van gewicht, duurzaam en voorzien van een rubbercoating. Wil je een foto maken, dan schroef je de lens er weer even op. Een dergelijke oplossing is steviger dan lenzen waarbij je de lens met een soort zuignap vastmaakt. De merkloze Fisheye Lens kost €22,49 en komt op 10 juni 2011 beschikbaar bij Play.com (gratis bezorging, ook in Nederland).

Zoek je meer lenzen, dan kun je eens kijken naar het olloclip-project op Kickstarter. Hierbij wordt een fisheye-, groothoek- en macrolens voor de iPhone ontwikkeld, maar je zult nog tot 6 juni moeten wachten voordat de productie van start gaat. Hieronder zie je een filmpje over olloclip:

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.