Parrot AR.Drone krijgt half juni prijs en lanceerdatum

· Gonny van der Zwaag

ar drone iphoneAfgelopen januari stal Parrot de show op de Consumer Electronics Show: ze lieten een helicopter zien die via een iPhone te bedienen was. Misschien dachten veel mensen dat het een publiciteitsstunt was om zoveel mogelijk mensen naar de standruimte te trekken (en dat lukte). Maar Parrot is echt van plan om de AR.Drone op de markt te brengen. Tijdens de E3-beurs geven ze meer details.

De E3 gaat vanaf 15 juni 2010 van start in Los Angeles. Afgelopen januari werd nog gezegd dat de quadricopter rond de 500 dollar zou gaan kosten en voor het eind van het jaar op de markt kwam. Half juni weten we meer.

De AR.Drone is voorzien van Wi-Fi, beschikt over augmented reality-functies en is via een iPhone-applicatie te bedienen. Vorig week werd op Google I/O ook een Android-applicatie getoond.

parrot ardrone

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.