Pac-Man hapt opnieuw op de Apple TV met Pac-Man Championship Edition DX

Trek in een Pac-Man-game op de Apple TV? Je kunt nu ook happen naar bolletjes en wegrennen voor spookjes met Pac-Man Championship Edition DX voor de Apple TV. Pac-Man in een modern jasje!

Pac-Man Championship Edition DX is er nu ook voor de Apple TV.
Het gaat lekker de laatste tijd met gaming op de Apple TV. Hoewel het qua nieuwe games wat stilletjes blijft, vinden wel steeds meer klassiekers hun weg naar Apple’s nieuwste Apple TV. Na DuckTales: Remastered en de klassieker Sonic the Hedgehog, is het nu de beurt aan Pac-Man Championship Edition DX, één van de best beoordeelde Pac-Man-game ooit. Het spel was al beschikbaar op de iPhone en iPad, maar kan je nu ook spelen op je Apple TV.

Pac-Man in een nieuw jasje

Iedereen kent het spelletje Pac-Man wel: het gele kappertje moet in een doolhof zoveel mogelijk bolletjes opeten, zonder dat hij gepakt wordt door de rondlopende spookjes. Pac-Man Championship Edition DX is qua basis exact hetzelfde als het origineel, maar ziet er wel een stuk moderner uit. Zo zijn er heel veel soorten doolhoven en bevat het spel 132 verschillende levels. Naast Score Attack en Time Trial, waar je respectievelijk een zo hoog mogelijke score en een zo snel mogelijke tijd neer moet zetten, bevat het spel ook de Ghost Combo-stand waarin je een zo lang mogelijke combo van spookjes moet verzamelen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Sommige levels in de game spelen zich zelfs in het donker af, zodat je niet direct ziet hoe het doolhof eruit ziet. Al deze unieke eigenschappen geeft de game een leuke twist. Op de Apple TV kun je het spel spelen met de standaard Apple TV Remote, maar hij werkt ook met een optionele gamecontroller. Als je het spel al gedownload hebt voor je iPhone of iPad, vind je hem in het aankopenoverzicht op je Apple TV.

Als je na al het happen in Pac-Man Championship Edition DX nog meer trek hebt in een Pac-Man-game op de Apple TV, dan staat ook Pac-Man 256 nog op het menu. Deze game is afkomstig van de makers van Crossy Road, maar speelt zich af in de wereld van Pac-Man.

Bekijk ook

Review: Pac-Man 256 op Apple TV is vooral leuk met een controller

Pac-Man 256 hapt zijn weg op de Apple TV. In deze review bekijken we of deze originele mix tussen Crossy Road en Pac-Man ook goed uit de verf komt op een groot scherm.

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 maart 2016 om 20:00
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.