Overzicht van muziekapplicaties voor de iPhone

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

iPhone musicPeter Kirn heeft een overzicht gemaakt van de verschillende manieren om muziek op je iPhone en iPod touch te maken. Handig daaraan, is dat je alle links meteen op een rijtje hebt. Peter schrijft: als we iets hebben geleerd op deze site, is het wel dit: als het een computer is, klein of groot, vindt iemand wel een manier om er muziek op te maken. De iPod touch en de iPhone zijn geen uitzondering.

Peter verwijst ook naar de blog Palm Sounds, die over virtuele muziekinstrumenten voor Palm OS, Windows Mobile en Nintendo DS schrijft. Het gaat in het overzicht niet alleen om de muziekinstrumenten zelf, maar ook over dj-applicaties, zoals MixMeister Scratch, een applicatie die veel te weinig aandacht krijgt. Kortom: de moeite waard om te lezen als je muzikant bent en een iPhone hebt.

Meer info: Create Digital Music

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.