Publieke beta 1 van OS X El Capitan 10.11.5 beschikbaar

Het is weer zover, Apple heeft de eerste publieke beta van OS X El Capitan 10.11.5 uitgebracht. In deze update worden in ieder geval bugs opgelost die nog in eerdere versies aanwezig zaten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

El-Capitan-wallpaper-met-man
Apple heeft de allereerste publieke beta van OS X El Capitan 10.11.5 klaargezet. De update is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers en bevat in ieder geval een aantal bugfixes.

OS X 10.11.5 met bugfixes

OS X El Capitan 10.11.4 bevatte enkele nieuwe functies, zoals ondersteuning voor beveiligde notities en Live Photos in de Berichten-app. OS X 10.11.5 bevat voor zover bekend alleen nog enkele bugfixes. Zodra bekend is welke problemen er opgelost worden, updaten we dit bericht. Ook werken we dit bericht bij als er nieuwe functies in deze versie ontdekt worden.

Bekijk ook

OS X El Capitan 10.11.4 voor Mac nu te downloaden: Twitter-fix en meer

Apple heeft na een lange testperiode OS X El Capitan 10.11.4 voor de Mac beschikbaar gesteld aan het grote publiek. De update bevat een oplossing voor het probleem met de Twitter-linkjes en nog veel meer.

Eerste beta downloaden

De eerste beta is beschikbaar voor publieke testers en ontwikkelaars. Ben je ontwikkelaar en heb je nog nooit eerder een beta geïnstalleerd? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma kun je als publieke betatester de nieuwe versie ook installeren zodra deze voor publieke testers beschikbaar komt.

Bekijk ook

OS X El Capitan: het complete overzicht

Alles over OS X El Capitan 10.11 voor de Mac, dat in 2015 beschikbaar kwam voor iMac en MacBooks. Lees over de El Capitan functies, release, nieuws en meer.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 07 april: Artikel aangepast voor publieke beta.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.