Reacties voor: Onduidelijkheid over verloren iPhone 5-prototype

De politie in San Francisco zegt niks te weten over de door CNET gerapporteerde vermiste iPhone 5. Er is geen politierapport
Lees het complete artikel → Onduidelijkheid over verloren iPhone 5-prototype
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Een oude marketing truc, da’s toch wel duidelijk
    Laten we ophouden met dit jagen op luchtbellen

  2. Het verhaal heeft alle schijn van een fake, en het krijgt wereldwijde aandacht….

  3. Wat een verschrikkelijke soap ook rond die hele prototype van de “vermoedelijk” nieuwe iphone. Kennelijk is niet eens zeker of het wel bestaat… Heb nog geen foto gezien, de bron is onbekend en het is zelfs onzeker of het politierapport bestaat.

  4. iPhoneclub <> Story

  5. Tsja het gaat alleen maar om de reclame hoor dat snapt iedereen toch wel alle geruchten komen bij hunzelf vandaan om iedereen warm te houden en dat werkt!!

  6. wat een ****** allemaal apple maakt zelf elke x die iphone’s zoek en doet het express om ze in een bar te laten liggen dit is gewoon een nieuwe manier van publiciteit voor ze, let op mijn worden volgend jaar gebeurd het ook met de iphone 6!

  7. Volgens mijn betrouwbare bron (Steve Jobs) gaat hij bij Micrpsoft werken en komt er helemaal geen iPhone 5 meer. Jullie werden gefopt, en 1 april is nog ver weg.

  8. Ja, en de paashaas bestaat écht!

  9. Waren ze de iphone 4 ook nier per ongekuk/expres verloren vlak voor de lancering daarvan ?

  10. Is dit iPhoneclub of de story? Het is alleen nog maar roddels en geruchten de laatste tijd.

  11. Als apple nie snel is om mee een nieuw deftig toestelleke af te komen zal het een andere worden zenne.
    Deze bijvoorbeeld en tis een echt monster met een accu van 2500mah.

    De samsung galaxy note. Gewoon een beest noem ik zoiets, is helaas nog niet uit. Dus apple, tword tijd zenne.

  12. @broem: Een tablet met een grotere batterij dan een telefoon?

    Zeg dat het niet waar is.

  13. Blijft een smartphone en tis gewoon een beest van een toestel.

  14. Met afmetingen van 147 x 83 mm^2…? Yeah. Dat is bijna 2x een iPhone.

    Sorry, maar een smartphone moet in mijn broekzak passen – ook met deze jeans, en ook als ik ga zitten. Dat gaat niet met de Note (knip maar een kartonnetje op maat, net gedaan). Typisch een voorbeeld van spec sheet marketing wat mij betreft – dat je hier komt aanzetten met het aantal mAh’s in de batterij zegt wat dat betreft wel genoeg. Je wilt toch gewoon weten hoe lang die meegaat? Wat intresseert de gebruiker dat getal nu?

  15. @broem: Ik zit ook naar de Note te kijken. Met een dergelijk scherm zal het lekker werken/ typen en een e-magazine/ e-books zal ook prima te lezen zijn op het 1280 x 800 scherm. Ik heb de afmetingen even uit karton geknipt en hij past (net) in mijn broekzak. In ieder geval een geduchte concurrent.

  16. Lachen dit!!! Het begint weer opnieuw 🙂

  17. Omg. Het was spannend met de i4.. Maar doe niet meer het zelfde zieligaards

  18. Dat politierapport is in een of andere bar ontvreemd, hoorde ik van een man die in een kroeg verdween.

  19. @Larss: Correctie; u interesseerd het niet,mij en anderen wel. Apple moet maar eens mee naar buite komen mee de nieuwe iphone.
    En die nieuwe samsung heeft ook 1.4 ghz processor, voor u is dit mss nikske maar ik houd van snelheid en dat op alle gebieden. De iphone 4 is goed toestel maar is verouderd nu en ik heb er een probleem mee daarom wil ik liefst snel een nieuwe smartphone. En ik word op andere fora uitgemaakt voor apple fanboy, dus kom nie af ik tege apple ben. Ik heb alle iphones al gehad,ipad 2 en apple tv.

  20. @Jean-Paul Horn: Ik meen me te herrineren dat jullie hier wel eens anders over gedacht hebben, vandaar het “snack-size” nieuws toch? Inmiddels is er hier inderdaad elke dag wel een nieuwtje over de ‘iPhone 5’ te vinden zonder echte nieuwswaarde.

    Overigens maakt het mij geen hol uit, ik vind het wel leuk om te speculeren 🙂

  21. Geweldig toch al die geruchten! Maar ik heb in juni al afscheid genomen van de iphone. Reden? Gewoon te duur! Ben nu in bezit van Samsung g SII GEWELDIG IN EEN WOORD!

  22. Beetje jammer, ik dacht dat ze dit jaar wel wat nieuws zouden bedenken…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.