Omzeil camera-restricties met Exchange Camera Enabler (jailbreak)

In een bedrijfsomgeving kunnen er bepaalde restricties worden toegepast met betrekking tot het gebruik van een iPhone. Tot de mogelijkheden behoort het uitschakelen van de camerafunctie door middel van een Exchange policy. De tweak Exchange Camera Enabler maakt in zo'n situatie de camera weer bruikbaar. Daarnaast kan met de tweak de pincode uitgeschakeld worden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

In een bedrijfsomgeving kunnen er bepaalde restricties worden toegepast met betrekking tot het gebruik van een iPhone. Tot de mogelijkheden behoort het uitschakelen van de camerafunctie door middel van een Exchange policy. De tweak Exchange Camera Enabler maakt in zo’n situatie de camera weer bruikbaar. Daarnaast kan met de tweak de pincode uitgeschakeld worden.


Je hebt de pincode nog wél nodig als je deze wilt wijzigen, dus zorg dat je de code niet vergeet als je ervoor kiest deze tijdelijk uit te schakelen. Exchange Camera Enabler is gemaakt door Ryan Petrich die onder andere bekend is van Overboard en ProSwitcher.

Exchange Camera Enabler is gratis beschikbaar via de repository van BigBoss

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.