Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Met het golfspelletje OK Golf voel je je helemaal zen

OK Golf is een nieuw golfspelletje met mooie graphics. Ontspan terwijl je een balletje slaat in een exotisch golf-resort.

Van een nieuw golfspelletje kijk je misschien niet meteen enthousiast op. Maar OK Golf (link) is anders. Dit prachtig uitgevoerde golfspelletje geeft je het gevoel alsof je op vakantie bent naar een ver golf-resort. OK Golf is gemaakt in een grappige diorama-stijl en biedt genoeg variatie om urenlang een balletje te slaan.


OK Golf

OK Golf: voel je helemaal zen

Ook als je niet van golf houdt is OK Golf een leuk spel om eens te proberen. Het is namelijk tegelijk een puzzelgame en een behendigheidsgame om het balletje in zo weinig mogelijk beurten in de hole te krijgen. Hou je van Super Stickman Golf, dan is OK Golf een grafisch mooie variant daarop. De 3D-graphics zijn bijzonder en geïnspireerd door golfbanen die werkelijk bestaan. De game houdt ook rekening met de cyclus van dag en nacht, de animaties zijn soepel en je krijgt tijdens het spelen prettige natuurgeluiden te horen zoals het tsjirpen van vogels. Je gaat meteen in relax-stand.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

OK Golf bestaat uit meerdere levels, die je speelt op vier verschillende golfbanen, elk met negen onderdelen. In de toekomst zullen er nog meer gratis golfbanen bij komen, zodat je niet snel uitgespeeld raakt. Ook zijn er drie spelvarianten: Free Play, Championship en Timed. Je moet sterren verdienen in de Free Play-modus om de andere gamevarianten te kunnen spelen. Dit werkt volgens het bekende principe: bij elke opdracht kun je maximaal 3 sterren verdienen door de bal in zo weinig mogelijk slagen op het eindpunt te krijgen.

OK Golf op Hawaii

Je slaat de bal door je vinger op de bal te leggen en achteruit te trekken. Hoe verder achteruit je gaat, hoe harder je de bal slaat. Dit is niet de meest intuïtieve manier om een golfbal te slaan, maar lijkt meer op het ‘elastieken-bal-effect’ van BreakOut-achtige games. Je hoeft gelukkig geen rekening te houden met zijwind of hellingen in het speelveld.

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 februari 2017 om 18:30
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.