Reacties voor: Nu is het moment om je huidige iPad te verkopen [tip]

Als je van plan bent je huidige iPad te verkopen, is nu het meest gunstige moment. Er zijn momenteel veel geruchten rondom de iPad 3, waardoor de vraag toeneemt. Pas wanneer de iPad 3 echt wordt aangekondigd, gaan de prijzen omlaag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Jeps, gisteren verkocht voor 490 euro. 64gb + 3g. Niet slecht voor ook nog eens een flink bekraste achterkant en zelfs een deukje!
    Ik ben het eens met de raad in dit bericht en stel ook voor nu te verkopen. Over 2 weken gaat de waarde flink omlaag! denk aan 100 euro minstens.

  2. Klopt helemaal! Ik heb mijn iPad 2 (WiFi, 32 GB model)vorige week verkocht voor EUR 400. Vorige jaar mijn eerste generatie iPad voor exact hetzelfde bedrag verkocht. Wacht je tot na de aankondiging (en Apple laat de iPad 2 ook nog eens met EUR 100 in prijs zakken) dan krijg je dat er nooit meer voor. NU verkopen dus!

  3. van de week 64GB en 3GB wit verkocht voor 625 euro 🙂

  4. Origineel geplaatst door borgqueenxJeps, gisteren verkocht voor 490 euro. 64gb + 3g. Niet slecht voor ook nog eens een flink bekraste achterkant en zelfs een deukje! Ik ben het eens met de raad in dit bericht en stel ook voor nu te verkopen. Over 2 weken gaat de waarde flink omlaag! denk aan 100 euro minstens.

    Ik hoop dat dat een iPad 1 was dan? Ik heb mijn iPad 2 32GB+3G verkocht voor 580€ vorige maand, en er waren ook flink wat krassen op de achterkant..

    om maar te zeggen: als je maar genoeg (lees: 2 weken) geduld hebt, dan geraak je er wel vanaf aan de prijs die je zelf vraagt.

  5. Als je voor die paar tientjes meer dan een maand je iPad wil missen dan ben je ook echt een zwerver.

  6. voor welke prijs zou je nu een Ipad2 16 gig wifi kunnen verkopen? Die ik net 4 maanden heb?

  7. 2 weken geleden al verkocht. Nieuw in doos van reparatie. Vraagprijs 400 euro. iPad2 16gb Wifi.

  8. Kan echt niet een dag zonder dus dan maar iets minder vangen voor mijn ipad

  9. Origineel geplaatst door Bram
    Origineel geplaatst door borgqueenxJeps, gisteren verkocht voor 490 euro. 64gb + 3g. Niet slecht voor ook nog eens een flink bekraste achterkant en zelfs een deukje! Ik ben het eens met de raad in dit bericht en stel ook voor nu te verkopen. Over 2 weken gaat de waarde flink omlaag! denk aan 100 euro minstens.Ik hoop dat dat een iPad 1 was dan? Ik heb mijn iPad 2 32GB+3G verkocht voor 580€ vorige maand, en er waren ook flink wat krassen op de achterkant..om maar te zeggen: als je maar genoeg (lees: 2 weken) geduld hebt, dan geraak je er wel vanaf aan de prijs die je zelf vraagt.

    nee het was een ipad 2. maarja op 2 plekken ontbrak zelfs de verf en het deukje was dan wel klein maar best diep. Anders had ik hem wel voor 550-600 verkocht.

  10. Origineel geplaatst door Zomer
    Als je voor die paar tientjes meer dan een maand je iPad wil missen dan ben je ook echt een zwerver.

    lol 100 euro is ook zeker kleingeld voor je….
    ik zou als ik jou was nu de hele dag blij zijn met jezelf.

  11. Normaal gesproken doe ik dit ook altijd, maar mensen die dit ook met de iphone 4 hebben gedaan, hebben wellicht spijt.

    Bij de Ipad 2 twijfel ik. Wat gaat er precies komen, is het de moeite, hoe lang duurt het voordat ipad 3 in Nederland komt. Vind het ook bijna zonde om ‘m weg te doen. Zou ook geen maand zonder kunnen. Dan maar een Ipad 3 naast een ipad 2 🙂

  12. Ik ben nog tevreden met de iPad eerste generatie. Ik kan er alles op. Pas als het beeldscherm echt veel beter is zal ik overgaan. Foto’s en zo.

  13. Het enigste waarom ik hem zou verkopen is voor een macBook air….
    Door de 3 laat ik me deze keer niet verleiden hoor.

  14. Ik hou al mijn gadgets altijd zelf.
    Koop de 3 maar de 2 hou ik gewoon lekker zelf!
    Just love Apple….

  15. Hallo,

    Ik geef mijn iPad 1 64Gb gewoon weg.

    Groetjes J@n

  16. iPad 1 gaat naar mijn vriendin, als de iPad 3 inderdaad grote verbeteringen heeft. Icm een iPhone 4 voldoet alles nog aan mijn behoeften. Dan liever een nieuw MacBook.

  17. Als ik al van plan ben een nieuwe te kopen, zal ik m’n iPad 1 ook gewoon weggeven. Genoeg mensen in m’n omgeving die dat wel leuk gaan vinden!

  18. Nou… dat zal wel weer doorschuiven worden binnen de familie. Ipad 1 naar een van de kinderen, ipad 2 naar mijn vrouw, en ik zelf de nieuwe ipad3 of hoe hij dan ook gaat heten met een beter scherm, snellere processor, betere accu en grotere opslag. Hoop dat alle geruchten waar zijn 🙂
    Kan niet wachten.

  19. Vorige week voor 380 verkocht binnen 1 dag.. @adviesje:

  20. @adviesje:
    Vorige week verkocht voor 380 binnen 1 dag..

  21. Ik ga om het jaar een nieuwe Ipad kopen, dus ik hou de Ipad 2 nu nog een jaartje. Hij doet het nog prima! Een hogere resolutie is leuk, maar voor mij geen upgrade-reden.

    En het is nog maar afwachten of (en hoe snel) hij te jailbreaken is.

  22. Ik doe van mij mooi niet weg.
    Ik heb hem 3 weken geleden gekocht en was splinter nieuw in een doos voor €400 32 GB wifi.
    er zat een aankoopbon bij van 27 december 2011
    Ben er blij mee.
    Ik heb wel geleerd van de overstap van iphone 4 naar 4 S.
    2 weken geleden heb ik nog mooi 350,= kunnen vangen voor mijn iPad 1 32 GB WIFI
    De ipad 2 32 GB WIFI heeft mij dus maar 50,= gekost.

    Succes aan alle verkopers zou ik zeggen.
    Ga later niet piepen als je heel lang op een jailbreak zit te wachten zoals dat het geval was met de iphone 4S en de iPad 2.
    Uiteraard geld dit voor de jailbreakers zoals ik zelf.

  23. Ik heb mezelf belooft om elk jaar de nieuwe iPad te kopen, dus de Ipad 3 ga ik zeker kopen. Ipad 2 houd ik zelf en de iPad 1 heb ik aan een familielid gegeven.

  24. Dit topic heeft me wel aan het twijfelen gebracht, maar kan hem slecht missen voor een maand 🙁

    Misschien van het weekend toch maar is online gooien, hopelijk kan ik er nog wat voor krijgen..

  25. Ik hou het voorlopig nog wel bij mijn iPad2-3G.
    Vind het interessanter als er straks écht nog een 7″ versie komt, dán wil ik wel …

  26. Ik heb de Ipad1 gekocht toen ik zeker wist dat ik het extra geld voor de iPad2 niet wilde uitgeven, die was toen al uit. Of ik de iPad 3 wil (en dus m’n 1 verkoop) weet ik pas als die 3 uit is. Maar ik vermoed van niet. Ik gebruik ‘m om wat te internetten en er tijdschriften op te lezen. Dat gaat allemaal nog prima!

  27. Wat!!! Zijn we ineens barbaren geworden hier?! Een Apple product dank je toch niet af. Je verkoopt toch ook niet je eigen kinderen als ze 1 jaar oud worden.

  28. @iPhonist von Gates:

    Hallo,

    Nee dat doe je niet, na 2 jaar wel 😉
    Dat is toch heel wat anders.
    Maar als ik al mijn computers niet had verkocht had een huis erbij moeten hebben.

    Groetjes J@n

  29. Origineel geplaatst door FrankNou… dat zal wel weer doorschuiven worden binnen de familie. Ipad 1 naar een van de kinderen, ipad 2 naar mijn vrouw, en ik zelf de nieuwe ipad3 of hoe hij dan ook gaat heten met een beter scherm, snellere processor, betere accu en grotere opslag. Hoop dat alle geruchten waar zijn
    Kan niet wachten.

    Of je geeft je vrouw de iPad 3 !!!

  30. Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    Wat!!! Zijn we ineens barbaren geworden hier?! Een Apple product dank je toch niet af. Je verkoopt toch ook niet je eigen kinderen als ze 1 jaar oud worden.

    Dat is het meest trieste berichtje dat ik in lange tijd heb gelezen…

  31. @Ardi:
    ik wil hem wel als je er ook mee kunt bellen, heb je een uniek exemplaar:)

  32. Ik houd mijn iPad en spaar door voor de nieuwe McBook Air. Die is veel prettiger in gebruik en maakt mijn PC overbodig. Een retina display is hype…

  33. Ik hou mijn iPad 2, dus ik hoef me er verder niet druk over te maken. Maar eigenlijk zit ik nog helemaal niet op een nieuwe te wachten. De iPad 2 is nog in prima conditie, kan eigenlijk alles wat ik wil. Dus Apple moet wel héél bijzondere dingen aankondigen om te zorgen dat mensen toch gaan upgraden. Siri? Mwah, best leuk maar voor veel mensen geen koopargument. Hogere resolutie? Ja, dat wel, zeker voor mensen die van grafische toepassingen houden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.